IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 31 май

31 май 2021 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

В последния ден от месеца помислете за най-смелите си идеи. Посветете по-голямата част от времето си на работа, от която очаквате дългосрочен ефект.

Телец

Бързо и необичайно лесно ще се справите с уреждането на материални въпроси. Поръчки, доставки или услуги, които не са били извършени навреме ще се реализират и то заедно с дължимите към вас обезщетения за закъснението.

Близнаци

Действайте последователно и еднопосочно. Отвличането с телефонни разговори, странични занимания и чужди задължения ще ви създаде проблеми, независимо че може да сте се справили със своята текуща работа.

Рак

Не е изключено да получите парични постъпления от предишна дейност или малка награда за добре свършена работа. Заделете ги за резерв и евентуални дългосрочни инвестиции, ако имате намерение да правите такива.

Лъв

Колкото и да е важна или спешна днешната ви работа, не е препоръчително да се лишавате от кратки почивки между различните дейности. Ще се отразят положително на психическото ви състояние, а оттам и на работоспособността.

Дева

Поддържайте равномерно темпо на работа и не прекалявайте с инициативата. Реагирайте и предлагайте идеи, само ако изрично ви помолят да споделите мнението си.

Везни

Преценявайте много внимателно на кого какви препоръки давате. Ще ви търсят за съвети и споделяне на опит, но е много вероятно казаното от вас да бъде разбрано погрешно и да навреди на позициите ви.

Скорпион

В началото на деня е вероятно да се натъкнете на поредица затруднения. Откажете се от онези, с които не можете да се справите от първия опит и се заемайте със следващите. В края на деня изоставените и отложените ще намерят решение по естествен ред.

Стрелец

Приемете предложението за нова длъжност или работа с умерен ентусиазъм. Не давайте окончателен отговор, докато не се убедите, че именно тази оферта отговаря на очакванията ви.

Козирог

Контактите с роднините ще ви вкарат в някакви комични ситуации поради неумението им да обяснят какви са целите им и какво очакват от вас. Не се ангажирайте с обещания, докато не получите разбираема информация.

Водолей

Съобразете се както с физическото си състояние, така и с емоционалната нагласа, набелязвайки днешната си програма. Започнете с дейностите, които активират въображението ви и ще сте достатъчно тонизирани, за да се справите и с монотонната работа.

Риби

Ще сте доста по-разсеяни, но затова пък по-привлекателни от обикновено. Ще допуснете разни дребни грешки в текущата работа, но за ваше щастие, околните добронамерено ще ви ги покажат и ще ви помогнат да ги отстраните преди да е станало късно.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари