IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Любов, късмет... Какво ви вещаят звездите за тази седмица?

1 юни 2021 17 30

Астрологична прогноза за периода 31 май – 6 юни

IStockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Какво да очаквате през новата седмица? Tialoto.bg ви предлага хороскоп за периода 31 май – 6 юни. Изготвен от астролога Петя Георгиева, той ще ви даде отговор на този въпрос.

Овен

Ако през първите няколко дни на седмицата сте нерешителни, раздразнителни и разсеяни, първоначално се опитайте да намалите контактите доколкото е възможно. Търсете мнението на близките си за казуси, които ви затрудняват и се вслушвайте в препоръките им. Те са хората, които със сигурност не биха ви навредили и на които можете да вярвате. Финансовите наличности ще са в пряка връзка с умението ви да разпределяте правилно времето и силите си.

Телец

Настроението ви ще е доста нестабилно до преминаването на Венера в знака на Рака. В този период е препоръчително да работите самостоятелно и най-вече да не се съобразявате с препоръки, които не сте поискали, а някой „с добри намерения“ е решил да ви посъветва. В края на седмицата ще се справяте с текущите затруднения без особени усилия и ще възстановите увереността в собствените си сили. Избягвайте разговорите, свързани с приходите и разходите ви.

Близнаци

Докато Венера е във вашия знак актуални теми ще са личните и любовни отношения. Ще установите, че е време да анализирате връзките си и да прецените дали не е време да „скъсате пъпната връв“ с някои личности от миналото, които предизвикват у вас мрачни мисли, носталгия, чувство за вина. В професионалния живот предстои промяна. Ще докажете правилността на позициите си и резултати, за които са ви критикували, изведнъж ще се окажат не грешка, а сполука. Ще разполагате с достатъчно парични средства, ако не обещавате и не предлагате финансова подкрепа на никого.

Рак

Повод за спорове и разногласия в началото на седмицата може да стане егоистичното ви поведение или пък желанието непременно да наложите мнението си, без да разполагате с неоспорими аргументи. След като Венера навлезе във вашия знак е възможно да научите подробности от миналото на любимия човек, които не са ви били известни до момента, но и няма да ви зарадват. Ако държите на връзката си и искате да я запазите такава, каквато е, не коментирайте темата. При изпълнение на текущите си професионални задължения се движете в посока от простото към сложното. Приходите ще са правопропорционални на старанието ви.

Лъв

Каквито и планове да си правите за бъдещето, ще се наложи за известно време да се откажете от тях. Още в началото на седмицата събитията ще ви подскажат, че довършването, актуализирането или допълването на някои постигнати към момента резултати е за предпочитане пред стартирането на нови проекти. Повишаването на приходите е свързано с промяна на подхода. Концентрирайте вниманието си в едно направление и съвсем скоро ще установите, че си е заслужавало.

Дева

Ключът към успеха през тази седмица е да се преборите със собствените си страхове. Подредете приоритетите още в първия ден от седмицата и не забравяйте, че Меркурий, вашият управител, е в ретроградно движение. В такъв момент е добре да знаете, че слабите места ви правят по-уязвими от обикновено. Намалете инициативата, пазете си силите и залагайте на логиката и опита при уреждане на финансови въпроси. Ще получите очакваните приходи, ако работите последователно и внасяте известно разнообразие в текущите дейности.

Везни

Ще разгърнете максимално творческия си потенциал, ако изолирате външното влияние. Не споделяйте идеите си и няма да дадете възможност на околните да ви разубедят за изпълнението им. Придържайте се към правилото, че вътрешната ви нагласа е определяща за външните условия и успехите няма да закъснеят. Проявете последователност при изпълнение на текущите си задачи. Спазвайте правилата за безопасност, ако шофирате ежедневно, както и ако се налага да работите с електроуреди и режещи инструменти. Не влагайте средства в покупка на техника и дрънкулки.

Скорпион

Вътрешното убеждение, че винаги сте прави, доста често пречи на напредъка ви. Насочете енергията си към доказване на скритите резерви, а не на твърденията си. Много е вероятно да намерите стари вещи или документи, които отдавна липсват и наличието им да ви подскаже коя е най-подходящата за вас дейност към момента. Новите занимания ще ви осигурят и допълнително заплащане. През тази седмица дори неуспехите ще са полезни. Те няма да повишат приходите, но ще увеличат опита ви, което понякога е по-важно дори от парите.

Стрелец

Обмисляйте много внимателно думите и действията си и се старайте да няма разминаване между тях. Особено стриктно се придържайте към обещанията, които давате на близките си, за да избегнете възможността за спорове и недоразумения. Вероятно ще се наложи да внасяте леки промени в работния си график. Направете ги така, че да не пострада нито текущата, нито допълнителната ви работа. Приходите ви ще са без промяна. Ако се налага да правите скъпи покупки, оставете ги за последните дни на седмицата.

Козирог

Почти сигурно е, че в началото на седмицата ще се натъкнете на някои дребни неуспехи, изпълнявайки текущите си задължения. Приемете ги с чувство за хумор. Резултатите, без значение дали ви харесват или не, ще са временни. Бъдете готови да реагирате гъвкаво, да правите корекции, когато се налага и със сигурност ще постигнете предполагаемата крайна цел. Служебните пътувания ще ви разкрият възможности за разширяване на бизнеса или стабилизиране на позициите ви. За повишаване на приходите разчитайте на натрупания опит, а не на случайността. Поддържайте равномерен ритъм на работа.

Водолей

Съчетайте оригиналния начин на мислене с повишаване изискванията към самите себе си и със сигурност ще напреднете видимо и бързо. Анализирайте причините, предизвикващи промяна на обстоятелствата и търсете начини да се възползвате от динамиката на събитията. Актуализирайте обсъждането на инициативи, които преди време са били отхвърлени. Този път ще получите одобрение. При оформянето на финансови уговорки е много вероятно да се натъкнете на затруднения. Въздържайте се от прекалени разходи в началото на седмицата. Такива можете да си позволите само ако са свързани със здравето ви.

Риби

Събитията ще са нееднозначни и на моменти може да получите усещането, че сериозно се отклонявате от първоначално избраната посока. Не се съмнявайте в себе си, просто отчитайте влиянието на факторите, върху които не можете да въздействате. Въпреки вродената си скромност, твърде често ще сте в центъра на вниманието, независимо дали това ви харесва или не. Въздействието ви постепенно ще се повишава и в края на периода мнението ви ще се окаже едва ли не „конвертируема валута“. Не участвайте в съмнителни финансови операции. През тази седмица икономията на време ще е по-важна от икономията на пари.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари