IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 2 юни

2 юни 2021 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Един от дните, в които нищо не би могло да спре напредъка ви. Ще усвоите нови умения и ще получите информация, носеща съществено значение за текущата ви работа. Няма значение дали ще се обучавате самостоятелно или в организирана група, важен е самият факт, че ще повишите квалификацията си.

Телец

Предстои изненада, която може и да не е от най-приятните. На преден план ще излезе нетърпяща отлагане битова задача. Ако не сте в състояние да се справите самостоятелно с нея, задължително потърсете специализирана помощ. В противен случай аварията може да се задълбочи.

Близнаци

При изпълнение на служебните си задължения не залагайте на популярната информация, която намирате в интернет. Потърсете чужд опит и приложени практики. Данни, които не са доказали практичността си може да ви подведат.

Рак

Венера днес навлиза във вашия знак. Ако имате конфликти от личен характер е желателно да ги обмислите и да потърсите варианти за преодоляването им. Емоционалната ви нагласа ще е устойчива и ще сте склонни на компромиси много повече отколкото в други дни.

Лъв

Ще ви търсят за съдействие много повече от обикновено. Преди да се вкарате в ролята на „добрата самарянка“, опитайте се да прецените обективно кой наистина е в нужда и кой се опитва да ви прехвърли задълженията си от откровен мързел.

Дева

Част от днешните разговори ще са доста остри, а събеседниците ви може да се опитват да поставят неоснователни условия или изисквания. Отстоявайте позициите си, наричайте нещата с истинските им имена и ако някой категорично прекалява с претенциите си, дистанцирайте се незабавно.

Везни

Не слушайте какво ви говорят, а наблюдавайте събеседниците си какво правят. Ще установите, че някой непрекъснато „дърпа чергата към себе си“ за ваша сметка. Преценете внимателно дали човекът заслужава доверието ви и каква линия на поведение да поддържате занапред.

Скорпион

Избягвайте контактите с непознати. Ако се налага да присъствате на мероприятие с много участници, не споделяйте лични данни или опит. Някой може да ги използва във ваша вреда.

Стрелец

Бъдете внимателни, ако се налага да работите с механични инструменти или такива, развиващи висока температура. Съществуват предпоставки за травма. Със сигурност ще я избегнете, ако спазвате правилата за безопасност и носите подходящо предпазно облекло.

Козирог

Човек от обичайното ви обкръжение, с когото не сте особено близки, ще се опита да откровеничи, да си споделя съкровени мисли или пък да ви задава въпроси от личен характер. Така проявеният интерес е твърде нездравословен. Направете всичко възможно, за да запазите съществуващата към момента дистанция между вас.

Водолей

Тонусът ви ще е леко нестабилен през целия ден и на моменти може да се почувствате отпаднали или просто да ви липсва вдъхновение за работа. Установите ли, че е така, намалете темпото. Дори да бързате, няма да свършите повече работа, най-много да допуснете някоя грешка и да си създадете неприятности.

Риби

Не започвайте нищо ново, преди да сте довършили текущата си работа и не пристъпвайте към практическата реализация на задачите си, преди да сте си създали план и график за действие. Колкото сте по-подредени днес, толкова по-лесно ще постигнете желаните резултати.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари