IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 3 юни

3 юни 2021 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Началото на деня ще е обещаващо. Още от сутринта всичките ви мисли ще са кристално ясни и подредени като „в аптека“. Идеална предпоставка да се ориентирате към най-сложните и заплетени казуси. Със сигурност ще постигнете желаните резултати.

Телец

Ако имате занимания, които са „на изчакване“ заради намеса или разрешение от държавни институции, то опитайте да получите заветните отговори днес. Най-вероятно ще успеете да комбинирате няколко взаимосвързани дейности и ще създадете условия за стартиране на следващите си проекти.

Близнаци

Ще можете да използвате максимално целия си потенциал. С каквато и дейност да се заемете, ще сте в позиция да държите ситуацията под контрол. От вас ще се изисква само да проявите отговорно отношение и да следвате тенденциите.

Рак

Много е вероятно да ви възложат допълнителна задача с твърде неясни параметри. Не отказвайте, не се колебайте и не се съмнявайте в себе си. Самият факт, че се заемате ще създаде респект у околните и ще получите помощ оттам, откъдето най-малко очаквате.

Лъв

Събитията ще са динамични и информацията ще достига до вас почти лавинообразно. Ще завършите работата си успешно, ако я класифицирате и подредите незабавно. Придържайте се към правилата и не се изкушавайте да пропускате формалности, за собствено улеснение. След време ще се наложи да доработвате направеното.

Дева

Успешно ще се справите с уреждането на финансова сделка, която от доста време е в застой и създава затруднения за част от текущата ви работа. Не е изключено да получите парични постъпления или пък директно да разплатите налични задължения.

Везни

Някой ще изпълни отдавна дадено към вас обещание. Ще бъде изненадващо, защото след толкова време най-вероятно не се надявате на подобен жест. Съчетайте благодарността си с подходящо поощрение, всеки обича да се чувства значим.

Скорпион

Отваряйки очи със сигурност и с изненада ще установите, че настроението ви е необичайно романтично. Насладете се на момента и се възползвайте от него. Организирайте си подходящо забавление с любимия човек или ако нещо помрачава отношенията ви, намерете начин да възстановите хармонията.

Стрелец

Творческият ви потенциал е стабилен, уплътнете деня си с работа, изискваща нестандартен подход. Не разчитайте на съдействието на новите си партньори, а на старите приятели. Те, дори да ви разкритикуват, ще го направят влагайки искреното си желание да ви помогнат.

Козирог

Сензитивността ви ще е повишена и може да се ядосате или разочаровате от незначителни по смисъла си преживявания. Каквото и да се случи, въздържайте се от коментари. Скоро ще промените отношението си към епизода, на който сте присъствали, но изречените от вас думи няма да променят смисъла си.

Водолей

Вслушвайте се в разговорите на околните, дори и да не възнамерявате да участвате в тях. Много е вероятно да споделят помежду си информация, която ще се окаже полезна и приложима именно за вашите занимания, ще ви улесни и ще ви осигури повече свободно време за почивка.

Риби

Преценявайте изключително внимателно както събеседниците, така и изказванията си. Не стигайте до крайности. Неучтиво изречена фраза или пък неподходяща шега могат да причинят еднакво сериозни неприятности. Мъдрото твърдение, че „мълчанието е злато“ със сигурност в някои случаи е основателно.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари