IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 4 юни

4 юни 2021 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Придържайте се към логиката на събитията и не се отклонявайте от първоначалните си намерения. Направите ли го, след време ще е трудно да докажете твърденията си, ще застрашите стабилността на достигнатите позиции и ще съжалявате.

Телец

Придържайте се към логиката на събитията и не се отклонявайте от първоначалните си намерения. Направите ли го, след време ще е трудно да докажете твърденията си, ще застрашите стабилността на достигнатите позиции и ще съжалявате.

Близнаци

Ако нищо не ви принуждава да насрочвате за днес важни лични или делови срещи, то не го правете. Дори случайно изпусната реплика може да влоши отношенията или да се превърне в сочен скандал, от който няма да се измъкнете без досадни усложнения.

Рак

Не пренебрегвайте сигналите на организма си. Приемете леките пристъпи на умора или разсеяност като предупреждение за намаляване капацитета на имунната ви система. Стабилизиращ ефект ще постигнете с подходяща, богата на витамини храна и кратка разходка сред природата след работния ден.

Лъв

Намалете инициативата и не провеждайте частните си разговори в присъствието на шефа или външни сътрудници. Със сигурност ще предизвикате недоволство и ще чуете остри реплики. Има ли смисъл да си разваляте настроението?

Дева

Не е препоръчително да присъствате на места, където има струпване на много хора, да участвате в публични прояви или да посещавате непознати райони в тъмната част от денонощието. Съществуват предпоставки за неприятности, предизвикани от криминогенни елементи.

Везни

Ще се наложи да се справите със ситуации, които няма да са ви особено приятни. Да се почувствате излъгани, подведени или изобщо да изпитате дълбоко недоволство от положението, в което се намирате. Не споделяйте нито мнението, нито емоциите, за да не разкриете и слабите си страни.

Скорпион

Много близък приятел или роднина, когото мислите, че познавате по-добре от себе си, ще ви изненада с нелогична постъпка. Не бързайте със заключенията. Изяснете си първо причините, след това ще можете да си изградите обективно мнение.

Стрелец

Придържайте се стриктно към Вселенския закон за „непоисканото добро“. Не предлагайте на никого помощ или услуга, само за да се харесате. Не само няма да ви отвърне със същото, ами и най-вероятно ще разпространи неверни слухове по ваш адрес.

Козирог

Ако случайно попаднете „на терена“ на чужд спор, дистанцирайте се незабавно. Не влизайте в ролята на арбитър, дори да имате абсолютно ясна и обоснована позиция по разисквания въпрос. Ще превърнете поне един от участниците в свой заклет враг.

Водолей

Неприятен инцидент с непознати може да ви развали настроението още от сутринта и да стимулира у вас враждебност на подсъзнателно ниво. Ограничете контактите, за да избегнете възможността за открит конфликт, който би навредил на имиджа ви.

Риби

Творческият ви потенциал е леко занижен. Посветете се предимно на рутинните си занимания. Те може да са досадни, но са неизбежни, а от уреждането на важни делови въпроси, колкото и добре да сте се подготвили, няма да получите очаквания резултат.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

titia ( преди 2 години )