IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 7 юни

7 юни 2021 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

С колкото по-малко хора общувате днес, толкова по-малка е вероятността да се скарате с някого. Обстановката често ще е конфликтна. Постарайте се да не повишавате напрежението с действията си. Избягвайте резките движения, които биха могли да причинят травма.

Телец

Почти през целия ден околните ще се допитват до мнението ви. При такива обстоятелства е нормално да се почувствате значими, самочувствието ви да се повиши. Изживейте радостта от ситуацията без видими външни изяви, които биха разкрили слабите ви места.

Близнаци

Насочете вниманието си към дейностите, които обикновено ви отегчават. Изпълнявайте ги последователно и спазвайки всички правила. След като ги довършите, ще се почувствате истински доволни дори само от факта, че сте се преборили със скуката.

Рак

Направете списък на недовършените и отложените занимания. Заемете се с онези, които сте оставили „на изчакване“ най-отдавна. Почти веднага ще можете да приложите резултатите от тях в текущите си задължения.

Лъв

Намалете инициативата и се постарайте да не привличате вниманието. Ако се наложи да участвате в колективна работа, съобразявайте се обмислено с общата тенденция. Ще придобиете съвсем ясна представа кой се опитва да се издигне в йерархията за чужда сметка.

Дева

Работоспособността ви ще е достатъчно висока, за да се занимавате с няколко дейности едновременно. Ще сте по-ефективни, ако съчетавате такива с еднакви характеристики и изискващи еднакъв подход. В случай, че нямате такава възможност, проверявайте получените резултати повече от веднъж.

Везни

Ще получите съществена информация или друг вид ресурс, благодарение на който ще напреднете и дори довършите професионална задача, която отдавна е в застой. Приемете го за личен успех, но не го коментирайте с околните. Не всички ще проявят солидарност с радостта ви.

Скорпион

Ако се налага да обсъдите факти, затрудняващи решенията ви, направете го с по-възрастни и по опитни от вас приятели, но не с колеги или роднини. Бъдете готови да помислите върху собствените си грешки, отделяйки обективно личното си участие от външните фактори.

Стрелец

Не набелязвайте твърде много и твърде амбициозни задачи за днес. Придържайте се към „златната среда“. По-добре малко, но качествено и получените резултати да са такива, че да ви спестят неприятни разговори с шефа.

Козирог

Постъпките на някои колеги ще ви накарат да се замислите дали критериите ви за „хубаво“ и „лошо“ не са прекалено остарели. Преди да се усъмните в себе си, опитайте деликатно да обсъдите ситуацията и с други участници, да сравните мнението си с тяхното. Може би някой умишлено се опитва да „мъти водата“ в колектива ви.

Водолей

Настроението ви ще е доста променливо и мислите ви почти непрекъснато ще се реят в различни посоки. Не е желателно да се занимавате с отговорни дейности, свързани със сложни изчисления или подлежащи на проверка финансови резултати.

Риби

Не позволявайте на фактори като транспортни неуредици, задръствания, грубо отношение на случайни хора, да ви изваждат от равновесие. Придържайте се стриктно към предварителния си график. Дори да не успеете да довършите всички започнати задачи, вечерта със сигурност ще има от какво да сте доволни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари