IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 9 юни

9 юни 2021 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Не са изключени проблеми със стомашно-чревния тракт. Избягвайте употребата на храни тип „фаст-фууд“. Ориентирайте се към консумация на пресни, необработени плодове и зеленчуци или ако задължително трябва да се обработят, да не са пържени. В никакъв случай не се подлагайте на драстични диети.

Телец

Обстоятелствата ще ви принудят да се движите повече от обикновено, дори ако работата ви не е от т.нар. „заседнал“ тип. Внимавайте къде стъпвате и си осигурете удобни обувки. Съществуват предпоставки за травми на долните крайници, във възможностите ви е да ги предотвратите.

Близнаци

Дозирайте натоварванията и променяйте доколкото е възможно типа на работата си през равномерни периоди от време. Започнете с дейности, изискващи физически усилия и преминете към интелектуални. Най-подходящият завършек на работния ден ще е да си организирате кратка разходка сред природата в близост до естествен водоизточник, а защо не и вечеря на открито.

Рак

За вас е присъщо да правите услуги и в интерес на истината, трябва да се каже, че невинаги ви благодарят за проявената любезност. Днес обаче предстои изненада. При вас като бумеранг ще се върне сторена преди време добрина, за която може даже и да сте забравили. Приемете го като заслужена награда, без да мислите защо и как.

Лъв

Работоспособността ви е впечатляваща, в състояние сте да се справите дори с най-сложните професионални казуси. Ориентирайте енергията си именно към такива, особено ако вече изоставате с изпълнението им. За сметка на това ще сте доста по-раздразнителни от обикновено и дребните пропуски на колегите ще ви образуват нерви. В случай, че е възможно да действате самостоятелно, то направете го.

Дева

Човек от обичайното ви обкръжение ще има нужда от съдействие. За да се отзовете може би ще се наложи да пренебрегнете някои свои необходимости. Преценете важността на въпроса и направете онова, което бихте желали да се случи с вас, ако сте в същата ситуация.

Везни

Не е изключено да ви изпратят в непредвидена командировка. Не го приемайте като наказание или като принуда да свършите нечия чужда работа. Тръгнете веднага. Не само ще се справите с възложените задачи и ще получите поощрение от шефовете, но и ще повишите тонуса си, зареждайки се с нови впечатления.

Скорпион

Подгответе се психически за напрегнат и динамичен ден. Почти непрекъснато ще изникват дребни проблеми, за които може и да не сте готови. Ако запазите самообладание, ще се справите без особени финансови или емоционални последствия. Посещение на сауна или масаж вечерта ще възстанови обичайния ви темперамент.

Стрелец

Интригуващо съобщение може да докосне чувствителната ви приключенска жилка днес. Не подхождайте слепешката към „изгодни“ оферти за пътуване. Преди да направите резервация и да предплатите офертата, проверете условията за отказ и мненията на предишни клиенти.

Козирог

Неприятна новина ще ви развали настроението още от сутринта. Съобщението не само ще ви огорчи, но няма да имате възможност да реагирате, да предприемете каквито и да било разумни действия. Погледнете го от към добрата му страна. Може би пък тази случка ще ви научи как да не повтаряте стари грешки.

Водолей

Насрочена среща с приятели вероятно ще отпадне и промяната на програмата може да ви ядоса. Както знаете, монетата има две страни – като не е ези, ще е тура. Използвайте допълнителното време, с което разполагате лично за себе си и си създайте развлечение, което по някакви причини отдавна не сте си позволявали.

Риби

Следвайте естествения ход на събитията. Ако нещо не се получи от първия път, приемете го като знак, че не е нужно да насилвате съдбата. Положително влияние върху енергетиката ви ще окажат дейности, свързани със земята: да посадите цветя, да почистите тревата от отпадъци, дори да се погрижите за саксиите у дома, ако живеете в градски условия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари