IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 11 юни

11 юни 2021 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Не прекалявайте с „полезните“ съвети, особено спрямо децата си. Не прекалявайте и с инициативата. Днес даже за съвсем лесни на пръв поглед занимания ще ви се струва, че влагате повече усилия, което е ясен сигнал, че не бива да се лишавате от почивка.

Телец

Въздържайте се от операции, свързани с валута. Не е желателно да давате пари назаем. Ако близък приятел е в неблагоприятна ситуация и действително има нужда от финансова помощ, не отказвайте, но бъдете с нагласата, че може никога да не върне получената сума.

Близнаци

Не се опитвайте да правите няколко неща едновременно, колкото и важни да ви се струват. Преди да започнете, преценете кое е най-важното от всички и се заемете с него. Действайки последователно ще свършите много повече работа, отколкото самите вие очаквате.

Рак

Ако се налага да водите разговори, свързани с изясняване на отношения, не залагайте на сълзи, сръдни и обвинения. Със спокоен тон и в подходяща обстановка ще постигнете повече, отколкото си представяте.

Лъв

Марс ще навлезе във вашия знак и ще сте по-неспокойни от обикновено. Опитайте да си създадете ясен график и по възможност стриктно да се придържате към него. Започнете ли да действате хаотично, ще влезете в ритъма на тангото – крачка на пред, две – назад.

Дева

Под влиянието на обективни фактори може да установите, че целите и стратегията ви се отклоняват или разминават. Онова, което преди време ви е изглеждало перспективно и изгодно изведнъж ще се окаже „много шум за нищо“. Преди да вземете решение за промяна, преценете доколко „преориентирането“ ще се отрази на финансовия ви статус.

Везни

Човек от обичайното ви обкръжение ще ви изненада (може би неприятно) с поведението си. Не бързайте със заключенията. Поставете си за цел да наблюдавате последващите реакции и преценете дали не е настъпил моментът за прекратяване на отношенията.

Скорпион

Почти непрекъснато ще се налага да отклонявате вниманието си от една дейност към друга по независещи от вас причини. Запазете спокойствие и не разчитайте на помощ от колегите. Коментарите ви, дори да са под формата на шега, ще бъдат предадени на шефа със съвсем различен смисъл.

Стрелец

Ще сте по-емоционални от обикновено и склонни да реагирате остро на съвсем безобидни закачки. Заемете се с трудоемки дейности, чието изпълнение ще ви изолира в известна степен от обстановката, в която се намирате. Звучи нелогично, но именно сложните занимания ще повишат настроението ви.

Козирог

Близките почти непрекъснато ще ви занимават с грижите си. Не им отказвайте съдействие. За тях в случая важен и окуражителен е контактът с вас, а не конкретно получените препоръки. Присъствието ви ще им се отрази обнадеждаващо.

Водолей

Ще сте по-раздразнителни от обикновено и основно въздействие върху настроението ви ще оказва поведението на околните. Не се включвайте в споровете на колегите и ако е възможно, избягвайте местата, където има струпване на много хора. Дори непознатите в магазина или транспорта може да ви създадат отрицателни емоции.

Риби

Ако се налага да провеждате някакви важни разговори, направете го в неформална обстановка и за предпочитане преди обед. Официалното поведение ще създаде дистанция между вас и събеседниците ви и няма да постигнете предполагаемия ефект. Вечерните часове посветете на приятелите си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

titia ( преди 2 години )