IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 14 юни

14 юни 2021 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Обстановката ще е напрегната. Въздържайте се от контакти с представители на изпълнителната власт, държавната администрация и от посещения в развлекателни центрове.

Телец

Най-спешни ще се окажат въпросите, свързани с дома, бита, семейството и може би децата. Не се опитвайте да ги решавате самостоятелно. Действайте в синхрон с близките си и всичко ще се получи с пъти по-лесно.

Близнаци

Отношенията с хора от близкото ви обкръжение може да се окажат твърде неясни, объркани и противоречиви. Не реагирайте на сигнали, иницииращи промяната им от любовни в приятелски и обратно. Най-вероятно не са искрени и са плод на моментни емоции.

Рак

Споделете перспективните планове с приятелите си и се възползвайте от опита им. Дори да не го приложите пряко, ще избегнете евентуални грешки. Не се включвайте в краткосрочни форми на обучение, нищо ново няма да научите.

Лъв

Творческият потенциал и въображението ви са необичайно силни и в синхрон. Насочете усилията си за преодоляване на противоречията от личен характер. Резултатът ще е удивително добър.

Дева

Най-вероятно ще се наложи да участвате в непредвидени делови срещи. Погрижете се за външния си вид и не се изнервяйте от факта, че трябва да промените обичайния си график. Изслушвайте събеседниците си внимателно. Не бързайте да им разкривате идеите си.

Везни

Въздържайте се от участие в публични дискусии. Останалите участници ще се противопоставят на мнението ви и отношението им ще ви изпълни с мрачни мисли. Самостоятелната работа е за предпочитане.

Скорпион

Не си позволявайте разходи, надхвърлящи бюджета, който предварително сте си определили. Излишните и най-вече неодобрени от семейството ви покупки със сигурност ще предизвикат сериозни упреци, а може би и прояви на враждебност.

Стрелец

Творческият потенциал и работоспособността ви са ниски. Използвайте проверени и доказали ефективността си методи на работа. Експериментите, дори при някой друг да са били сполучливи, при вас ще предизвикат загуби.

Козирог

Осигурете си близък контакт с природата поне два пъти в рамките на деня. Ще съхраните тонуса и вдъхновението си. Не е изключено да получите някаква малка печалба от лотария или мил подарък.

Водолей

Необходимостта да реализирате кратко пътуване може да ви разтревожи. Осигурете си подходящ спътник и всичко ще мине без проблеми. Избягвайте ненужно скъпи покупки, дори и да можете да си ги позволите.

Риби

Обмисляйте решенията с дългосрочен ефект самостоятелно. Не отказвайте помощ на близките си, но не се намесвайте в работата на колегите. Първите не биха ви подвели за нищо на света, докато вторите може да ви изненадат неприятно.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари