IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичен хороскоп – какво ви очаква?

14 юни 2021 17 30

Астрологична прогноза за 14 – 20 юни

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Какво да очаквате през новата седмица? Tialoto.bg ви предлага хороскоп за периода 14 – 20 юни. Изготвен от астролога Петя Георгиева, той ще ви даде отговор на този въпрос.

Овен

Първите няколко дни на седмицата ще са динамични и удачни. Ще успеете да свършите огромно количество работа. Успоредно с текущите да прегледате и вече довършените си задачи, да промените и актуализирате някои от тях. Срещите, лични и делови, ще са пълноценни и обнадеждаващи. През втората половина ще се наложи да се справите с неочаквани и свързани с обективните обстоятелства затруднения, които няма как да избегнете. Достатъчно е просто да не губите увереност в себе си и да не започвате нищо ново, ако имате дори минимални съмнения, че условията са подходящи. В почивните дни преживяванията преобладаващо ще са повод за радост.

Телец

Условно предстоящата седмица може да се раздели на три периода. В първите един-два дни с каквото и да се заемете, ще го направите „като по учебник“. Резултатите ще са окуражаващи, а настроението ви – повече от добро. През следващите можете да насрочите важните лични или делови срещи. Въздействието ви ще е осезателно, ще сте убедителни и в състояние да разкриете мислите си ясно и разбираемо. В последните дни е желателно да довършите започнатите и изоставени скучни, рутинни, досадни професионални или битови занимания. Не ги отлагайте повече, за да не ви „дърпат назад“. Не са изключени дребни противоречия с роднините. Реагирайте с типичната си невъзмутимост.

Близнаци

Преди Слънцето да напусне вашия знак ще е благосклонно и буквално ще преливате от сили, вдъхновение и енергия. Като се има предвид колко много обичате разнообразието и как не обичате да стоите на едно място, със сигурност няма да има от какво да се оплачете. Периодът ще е динамичен, наситен с преживявания. С типичната си общителност ще намерите доста нови приятели, но имайте предвид, че запознанствата и сближаването понякога са „нож с две остриета“. От една страна ще ви е забавно, а от друга – може да си създадете проблеми с любимия човек. Опитайте се да ги избегнете.

Рак

Важните събития ще са свързани с материалното и финансовото ви положение. Емоционалното ви състояние ще е доста по-устойчиво от обикновено и при добро желание от ваша страна, бихте могли да овладеете пристъпите на недоволство, раздразнителност, излишна понякога упоритост. Направите ли го, всички преговори, дискусии, обсъждания ще се развиват във ваша полза и ако сте си наумили да реализирате някакви търговски сделки, ще ги направите така, че да реализирате печалба. До четвъртък се постарайте да не отлагате ангажиментите си, ако нямате убедителни причини. В последния работен ден може да изникнат проблеми от личен характер, но ще се разсеят толкова бързо, колкото са се появили. В почивните дни предстоят изненади.

Лъв

Последователно, методично, с усмивка и с типичното за вас достолепие ще се справите с повече от два сериозни проблема, които към момента ви „висят като дамоклев меч“. Единственото условие да се отървете от тях е да се придържате към логиката и да не давате воля на емоциите. До четвъртък включително успешно ще се движите в предпочитаната от вас посока. Положителните промени до голяма степен ще се дължат и на присъщата ви решителност и самоувереност. След петък избягвайте заниманията, свързани с финансов риск. В почивните дни е за предпочитане да се уедините или да сте в камерната компания на хора, които не ви ангажират с проблемите си.

Дева

В първите няколко дни всичко, с което се заемате ще изисква усилия. Дори обичайната работа, с която обикновено се справяте „със затворени очи“, на моменти ще ви изглежда непосилна. Пристъпите на неувереност ще се отразят и на отношенията ви. Не са изключени разногласия с близките ви, защото те очакват от вас повече, отколкото можете да направите в момента. След сряда обстановката ще се успокои. Вие ще възстановите привичното си самочувствие и ще сте готови за каквито и да било промени. В края на седмицата предстоят изненади, които ще се отразят на финансовото ви състояние.

Везни

Началото на седмицата ще е спокойно като повърхността на планинско езеро. Настроението ви ще е оптимистично и по благоприятно стечение на обстоятелствата ще прекратите някаква съществуваща към момента вражда със стар познат, който не ви е особено близък. Не че конфликтът ви засяга кой знае колко дълбоко, но вие сте от хората, които не обичат противоречията и предпочитат да са в дружелюбни отношения с всички, с които общуват. В този период нови хора ще навлязат в ежедневието ви. През втората половина от седмицата ще имате нужда от съвет или подкрепа. Разчитайте изцяло на старите приятели, те ще ви съдействат за всички начинания безусловно. Ако сте си набелязали някакви покупки, направете ги в почивните дни.

Скорпион

Две са основните ви задачи през тази седмица: разпределяйте внимателно финансите си или казано по-простичко, правете си сметката и общувайте по начин, който не би създал предпоставки за конфликти. Не го ли направите, хаотичните разходи ще предизвикат драматични разговори в семейството. Настроението ви ще тръгне стремглаво надолу, което пък при вас е напълно достатъчен повод да се изпокарате с всички колеги и съседи. Що се отнася до приятелите, те ще ви изтърпят, нали затова са приятели. А в края на седмицата обстоятелствата ще ви предоставят две идеални възможности: да споделите времето си именно с приятелите, които са ви най-скъпи и да участвате в някаква краткосрочна форма за обучение.

Стрелец

В началото на седмицата ще осъществите всичките си замисли, свързани с професионален напредък, уговаряне на бизнес-сделки, дългосрочни инвестиции, усвояване на нови знания и майсторлъци. Успехите ще са резултат от умението ви да реагирате бързо, гъвкаво, с чувство за хумор, да наблюдавате и да се възползвате своевременно от благоприятните за вас ситуации. Ще се наложи да направите и някои компромиси, които в първия момент може и да не са ви особено приятни, но с течение на времето ще разберете, че с тяхна помощ сте предотвратили по-сериозни неприятности. А като награда за усилията, които сте положили, преодолявайки затрудненията, в края на седмицата ще можете да се отдадете на пълноценна почивка.

Козирог

Ще разполагате с идеални възможности да „си сверите часовника“ още през първите няколко дни на тази седмица. Ако към момента имате неуредени въпроси, зависещи от одобрението, разрешението или „благоволението“ на държавната администрация, то заемете се преимуществено с тях. Пречките най-вероятно са били субективни и в този период по естествен начин ще са извън пътя и полезрението ви. Енергия и идеи не ви липсват и без сериозни усилия ще осъществите поне 90% от набелязаните задачи. Не насрочвайте важни срещи за последните работни дни. Ще се провалят по независещи от вас причини и ще забавят текущата ви работа. В почивните дни „автори“ на приятна изненада ще са приятелите ви.

Водолей

Не си поставяйте твърде амбициозни задачи за тази седмица, защото още през първите дни ще „ударите на камък“. Ще се натъкнете на задръжки, които не само ще са нелогични, но и ще е трудно да съобразите причините за появата им. Намалете инициативата, действайте с равномерно темпо и наблюдавайте. След сряда напрежението постепенно ще започне да спада, но ситуацията все още ще е далеч от разбирането за благоприятна. В този период най-важно за вас ще е да не реагирате на провокации и да не участвате в рисковани начинания с неясен смисъл и непредвидим край. С познатите професионални задължения проблеми няма да имате. През почивните дни е желателно да ограничите срещите и по възможност да не пътувате на далечни разстояния.

Риби

Предимно на познати и рутинни занимания ще трябва да се посветите поне до четвъртък. Хубавото е, че този тип работа ни най-малко няма да се отрази нито на настроението, нито на вдъхновението ви. Колкото в рамките на работното време преживяванията ще са монотонни, толкова в свободните часове ще са разнообразни. Всъщност, уплътняването на личното време ще зависи изцяло от волята ви. Ще можете да подбирате както развлеченията, така и компанията, с която да ги споделите. Ограниченията, с които се налага да се съобразявате ще са свързани единствено с финансите ви. Не се очакват сериозни промени на ежедневието и динамичния ви стереотип, затова пък ще можете спокойно да структурирате бъдещите си планове.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари