IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

12-те зодии като членове на британското кралско семейство

15 юни 2021 17 30

Вижте кой знак отговаря на всеки един член от кралската фамилия

БГНЕС

И кралското семейство на Великобритания се състои от членове, които си имат собствени слънчеви знаци – точно като нас! Но всеки, който следи отблизо техния живот, знае, че не става въпрос за това кои са те, а какво представлява поведението им за техния народ.

В Обединеното кралство короната е символ на сила и достойнство. Тя е пример за съвременния приказен блясък. Всеки член от кралската фамилия има определена обществена роля, която можем да анализираме според астрологията.

Вижте по-долу коя зодия отговаря на всеки един член от кралското семейство:

Овен: принц Джордж
(действителен знак: Дева)

Овенът е бебето на зодиака, така че принц Джордж неслучайно е тук – той е символ на следващото поколение в кралската фамилия. Енергията на Овена е свързана с жизненост и привличане на вниманието, неща които се отдават на малкия принц. Той вече е проявявал своята склонност да позира пред камерата. Вижда се, че има самочувствие, както и желание да царува още от малък!


Телец: Кралица Елизабет II
(действителен знак: Телец)

Факт е, че кралицата отговаря най-перфектно на своя собствен астрологичен знак. Тя олицетворява всичко, което може да се каже за зодия Телец. Решението ѝ да носи бяло на сватбата си преди 71 години, буквално промени начина на обличане на булките по света... завинаги. При тази кралица няма тенденции, няма нищо повърхностно и/или мимолетно. При нея всичко е класа и класика. Тя е най-упоритата, постоянна и здраво стъпила на земята жена в света.

Близнаци: принцесите Беатрис и Юджини
(действителни знаци: съответно Лъв и Овен)

Тези две сестри принцеси много често се движат заедно. Те са едновременно страхотни, очарователни, но и малко по-нетрадиционни. Близнаците са добри комуникатори и умеят да се представят добре в обществото, такива са и двете дъщери на Сара Фъргюсън и принц Андрю. Те не са префърцунени, а по-скоро изглеждат забавни и естествени. Двете обичат да създават шум около себе си, но го правят по един доста приятен начин.

Рак: принц Чарлз
(действителен знак: Скорпион)

Раците са много дискретни хора. Те се държат много покровителствено спрямо своите най-близки хора, както и обичат да крият своите най-съкровени мисли и желания. Принц Чарлз никога не е попадал в заглавията на вестниците, по начина, по който го направи покойната му бивша съпруга – принцеса Даяна. Неговото излъчване е леко сковано, но в същото време меко. Престолонаследникът на короната изглежда така, сякаш пази своите емоции под повърхността на твърда черупка. Това, че никога не сме виждали Чарлз да губи своето безупречно самообладание, не означава, че той не изпитва чувства на най-дълбоки нива.

Лъв: Пипа Мидълтън
(действителен знак: Дева)

Лъвовете са хората, които обичат да са в главна роля в зодиака. През 2011 г. Пипа „открадна“ вниманието на сватбата на Кейт с принц Уилям и се превърна в най-коментираната личност на това събитие. Тя беше шаферка на сестра си, но не бляскавата булка впечатли медии и фенове, а по-скоро атлетичното тяло и добре-оформените задни части на Пипа бяха акцент на този важен за британската корона ден.

Дева: принц Филип
(действителен знак: Близнаци)

Девите и Телците са известни със своята съвместимост, а принц Филип и съпругата му кралица Елизабет издържаха заедно доста десетилетия. За разлика от Телците, които обичат да държат кормилото във връзката, имат по-силна воля и характер, то Девите обикновено нямат нищо против да се возят на задната седалка послушно, предпочитайки да стоят зад кулисите. Покойният принц Филип притежаваше енергията на Дева, която е свързана със стремеж към най-доброто. Той винаги се е опитвал да представи институцията на короната и кралското семейство в най-добрата им светлина.

ВЕЗНИ: Кейт Мидълтън
(действителен знак: Козирог)

Кейт Мидълтън е модел за непреходен стил и фин блясък, характерни за зодия Везни, чиято планета управител е Венера. Освен това индивидите от този знак обикновено са мили, вежливи, любезни и приятелски настроени към всички, точно каквато е и херцогинята на Кеймбридж. Те не обичат конфликтите и са по-скоро миротворци. Съпругата на принц Уилям успя да задоволи желанието на обществеността за модернизиране на кралското семейство, като същевременно е абсолютно коректна към Бъкингамския дворец.

Скорпион: Херцогинята на Корнуол Камила
(действителен знак: Рак)

Същността на Скорпиона се крие в постоянството. Хората от този знак са склонни да надживеят своите критици, благодарение на своята решителност. Докато Камила Паркър Боулс започва кралската си история, забъркана в скандал с изневери, бракът ѝ с принц Чарлз отдавна надживя противоречията и нейното място във фамилията вече е категорично. Скорпионът може да започне от дъното и да си прокара път към върха, точно като Камила.

Стрелец: принц Хари
(действителен знак: Дева)

По принцип всички крале обикалят света, но принц Хари има специален афинитет към прекарването на времето си зад границите на своята родина. Подобна глобална страст към странстването е характерна за хората от зодия Стрелец. Те обичат да изследват други култури, да трупат различна мъдрост и да пишат своя собствена история. И тъй като свободолюбивият Хари най-вероятно никога няма да стане крал, той може да си го позволи.

Козирог: принц Уилям
(действителен знак: Рак)

Козирозите са въплъщение на всичко, което човек би очаквал от една кралска особа – чувство за дълг, уважение към традициите, умение за публична изява. Принц Уилям се справя отлично досега с работата си на престолонаследник и постига забележителен баланс между поддържане на достойнство и контролирано споделяне на топлината и чувствителността си с обществеността. С други думи, той е бъдещ крал, на когото хората ще могат да вярват. Неговата фигура на отговорен, семеен човек с отлична кариера, също пасва на Козирога.

Водолей: Меган Маркъл
(действителен знак: Лъв)

Меган не е организирала никакви революции и въпреки това нейният феминистки активизъм и дръзко поведение се оказаха доста трудни за смилане от кралското семейство. Тя е фигурата на иноватора в Бъкингамския дворец (такива обикновено са хората, родени под знака на Водолей). Тя започна открита борба със закостенелите институции, които имат вековна история. Водолей е знакът на индивидуалността, а Маркъл внесе голяма оригиналност в поста си на херцогиня на Съсекс.

Риби: принцеса Даяна
(действителен знак: Рак)

Никое царуване не е било по-митологизирано в наше време от това на покойната майка на Уилям и Хари – принцеса Даяна. Рибите са знакът на мечтите, на талантите, на съчувствието и на значението отвъд буквалното. Както в живота, така и в смъртта си, Даяна омагьоса сърцата на публиката. Тя водеше фантастичния живот на принцеса, но си остана уязвима, симпатична и сложна. Енергията на Рибите е да вдигат бариерите. Те достигат до най-студените сърца. И докато Лейди Ди смрази отношенията в Бъкингамския дворец, то тя плени останалия свят.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари