IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 15 юни

15 юни 2021 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Хората, с които се налага да общувате или да работите заедно днес съвсем няма да са склонни на отстъпки. През повечето време ще реагират враждебно и мрънкащо. Довършвайте започнатото и се справяйте със затрудненията самостоятелно, доколкото е възможно.

Телец

Не купувайте и не употребявайте храна от случайни доставчици. Експериментите с екзотични продукти и подправки може да ви „извадят от строя“ и дълго време да не възстановите стабилното си здравословно състояние.

Близнаци

Избягвайте разговорите на спорни теми с близките си. Няма да стигнете до споразумение, а вероятността да развалите отношенията си задълго не е за пренебрегване. Обърнете внимание на начина, по който реагират на инициативите ви и ако установите, че намирането на общ език е на етап „мисията невъзможна“, заредете се с търпение и изчакайте по-подходящ момент.

Рак

Намалете инициативата. Не е във ваш интерес да се опитвате да „носите две дини под една мишница“. Дори незначителните грешки ще бъдат забелязани, огласени, а на всичкото отгоре може да ви обвинят и за чужди пропуски. За честолюбиви хора като вас подобна ситуация никак не е здравословна.

Лъв

Ще сте доста по-чувствителни и по-наблюдателни от обикновено. Част от казусите, с които ще се наложи да се справите, ще са доста заплетени. Интересното е, че отговорите ще се появяват някак си подсъзнателно и първоначално ще ви е трудно да ги формулирате. Ако не бързате излишно, те ще се избистрят и ще ви ориентират в правилното направление.

Дева

За решаването на важен професионален въпрос ще ви помогне стар приятел, с когото не сте се виждали буквално от години. Ефектът ще е двоен. Освен че ще се справите с текущата си работа, ще възстановите връзката, намирайки отговор на стар спор, заради който преди време сте прекъснали отношенията си.

Везни

Началото на деня ще е свързано с някакъв инцидент. Помислете обективно доколко е важен за вас и заслужава ли си да си разваляте настроението. Напрежението ще се отрази негативно на професионалните ви резултати и може да предизвика недоволство у шефа или колегите.

Скорпион

Ако към вас има отложени или просрочени задължения, намерете начин да си ги изискате. Давайки възможност на хората да пренебрегнат уговорките си веднъж, те ще го правят всеки път, а накрая ще се получи така, че изобщо да не си връщат направените дългове. Не го допускайте.

Стрелец

Не е изключено да намерите на изгодна цена или да ви подарят вещ, която отдавна мечтаете да имате. Красноречив случай, от който ще разберете какво означава да се радвате на дребните удоволствия и да не подхождате към фактите с прекалено високи изисквания.

Козирог

Пестете си силите и разпределете времето си така, че да комбинирате личните с професионалните задължения. Колкото и странно да изглежда, днес при уреждане на материални и финансови въпроси интуицията, която в интерес на истината не е най-силната ви страна, ще ви помогне много повече от логиката.

Водолей

Въображението и вдъхновението ви са еднакво силни. Настроението ви също ще е повече от положително през целия ден и ще сте доста по-склонни да се забавлявате, отколкото да се ангажирате със сериозни дейности. Не прекалявайте с „оригиналните“ шеги, които могат да засегнат нечие самочувствие. Рано или късно, потърпевшият ще потърси реванш.

Риби

Нови хора ще се появят в житейския ви път. Приемете ги с умерен оптимизъм. Колкото и обещаващи да ви изглеждат, посоките ви много скоро ще се окажат различни. Прекалената привързаност често преминава в дълбоко разочарование, което е по-добре да избегнете.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари