IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 17 юни

17 юни 2021 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Най-ефективният начин да поддържате работоспособността си на ниво днес е да сте максимално физически активни. Усетите ли, че силите малко по малко сякаш ви напускат, организирайте си кратка разходка на открито. Можете да я съчетаете с дихателни упражнения или да я изпълните в стил „маратон“. За по-малко от четвърт час ще възстановите тонуса си и ще се справите с набелязаните задачи.

Телец

Контактите ще са по-интензивни от обикновено и при това, колкото и да сте общителни, няма да са по ваша инициатива. Най-подходящата роля за днес е тази на добрия слушател. Изслушвайте събеседниците си внимателно като не бързате да споделяте собственото си мнение. Ще ви подскажат как да се справите със занимания, които към момента „буксуват“ и ви затрудняват.

Близнаци

Вдъхновението ще е най-силният ви помощник днес. С каквото и да се захванете, ще ви хрумне някакъв оригинален или най-малкото рационален начин да се справите. Ако пък за нещо „ударите на камък“, няма да се налага да търсите помощ. Някой добронамерено ще ви предложи.

Рак

Силите ще ви стигнат за всичко, но търпението – едва ли. Ще сте доста по-неспокойни и по-раздразнителни от обикновено. Ако все пак имате желание да си свършите работата, то ориентирайте се към мирно уреждане на спорните въпроси. Проявите на агресия не само ще ви изтощят, но и ще се отразят зле на организационните ви способности.

Лъв

Придържайте се към правилото, че не бива да правите (и да говорите) онова, което не искате да направят (или кажат) на вас и ще си спестите куп неприятности. Подхождайки към трудностите с идеята, че са временни и че сте в състояние да ги преодолеете. Ще материализирате поне един от смелите си замисли.

Дева

За да постигнете целите, първо трябва да прецените реално възможностите си. Ако съчетаете едното с другото, нищо не би могло да спре „победния ви устрем“ или да помрачи радостта ви от получените резултати. Към всяка работа подхождайте с идеята, че „и вълкът трябва да е сит, и агнето – цяло“.

Везни

За справяне със сложните ситуации не търсете съвети от интернет. Доверете се на интуицията си. Не само ще ви подскаже правилния начин, но и ще ви предпази от евентуални неприятности.

Скорпион

Ненадейно в полезрението ви ще се появи човек, когото преди време волно или неволно сте оскърбили. Преодолейте честолюбието и намерете начин да се извините. Истината е, че който пръв подава ръка, той е по-силен. След като възстановите добрите отношения ще се почувствате изключително доволни от себе си.

Стрелец

Ще получите доста предложения за съвместен бизнес или екипна работа. Повечето ще са икономически изгодни, но е възможно да съдържат други, подвеждащи условия. Преди да дадете окончателния си отговор, преценете дали няма да направите сделка от типа: „кон за кокошка“.

Козирог

Насочвайте разговорите с колегите предимно към неформални теми. Обсъждането на професионални и служебни въпроси може да нажежи обстановката и да ви постави в неблагоприятна ситуация: или да ви обвинят в допуснати грешки, или да ви „поставят динена кора“, отклонявайки ви от правилния метод на работа.

Водолей

Преценете ангажиментите си и ако предстоят важни делови контакти с нови партньори, погрижете се старателно за външния си вид. За вас е характерно да не обръщате внимание на подобни детайли, но все още съществуват хора, които се придържат към принципа, че „по дрехите посрещат…“.

Риби

Част от днешните занимания не само няма да ви доставят никакво удоволствие, а даже напротив, ще са източник на трудно-поносимо отегчение. Не е обаче във ваш интерес да ги отлагате. Колкото по-бързо ги отхвърлите, толкова по-скоро ще можете да насочите вниманието си към предпочитаните от вас развлечения.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари