IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 21 юни

21 юни 2021 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Нищо не би ви затруднило, ако формулирате ясно целите и подредите мислите си. Най-подходящият метод за действие в ден като днешния е „стъпка по стъпка“. Опитвайки се да прескочите някой от етапите, ще си създадете двойно повече работа.

Телец

Околните ще са твърде раздразнителни и може да се опитат да ви прехвърлят лошото си настроение. Дистанцирайте се своевременно. Ако работата ви е екипна и изисква все пак да сте във връзка с останалите участници, поддържайте разговорите само до формално ниво.

Близнаци

Някои уж шеговити подмятания на околните може да са твърде двусмислени. Във ваш интерес е да реагирате с мълчание. Те до вечерта ще забравят какво са казали, но скарате ли се, ще развалите отношенията си задълго.

Рак

Слънцето навлиза във вашия знак, а лятното слънцестоене може да се „изсипе“ във вид на обилен летен дъжд. Не си заслужава заради него да си разваляте настроението, но при всички случаи си осигурете предпазни средства, за да предотвратите евентуален здравословен проблем.

Лъв

Не говорете с околните за проблемите си. Ако проявят нездраво любопитство просто обяснете, че и вие, като всички други хора понякога имате грижи, но сте наясно с тях и знаете как да се справите.

Дева

Една древна мъдрост гласи: поискай и ще ти се даде. Преди да поискате, дефинирайте много ясно желанието в собственото си съзнание. В противен случай може да поискате едно, а да получите нещо съвсем друго.

Везни

Ще ви хрумне вариант за довършването на проект, който от известно време е в „мъртва точка“. Резултатът ще надмине очакванията и ще повиши самоувереността ви. Приемете го като своя лична победа, от която отдавна имате нужда.

Скорпион

Не реагирайте на провокациите на околните, каквито и да са. Може да го правят несъзнателно, но може да ви изнервят и умишлено, за да навредят на позициите ви. Отговорите ли им дори с минимална враждебност, ще си създадете дълготрайни и абсолютно ненужни проблеми.

Стрелец

Всяко направено днес добро или услуга ще ви се компенсира многократно. Не отказвайте помощ, която сте в състояние да дадете, но и не предлагайте съдействие на хора, които съвсем целенасочено пренебрегват задълженията си.

Козирог

Ще разполагате с невероятно добрата възможност да прегледате вече довършените си задачи и да коригирате евентуалните грешки. Някои от тях ще можете да преработите почти изцяло и категорично да подобрите резултатите. Възползвайте се непременно.

Водолей

Заемете пасивна позиция и влезте в ролята на добрия слушател. Всеки, който пожелае да обсъди затрудненията си с вас ще ви е полезен по някакъв начин. В края на деня ще установите, че без да полагате каквито и да било усилия, сте получили наготово ценна информация.

Риби

Не бъдете прекалено критични към грешките на околните. Ако те в известен смисъл ви изнервят с поведението си, помислете че сигурно и вие понякога им въздействате по същия начин. Малко толерантност няма да е излишна, ще ви помогне да съхраните отношенията си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари