IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичен хороскоп – какво ви очаква?

21 юни 2021 17 30

Астрологична прогноза за периода 21 – 27 юни

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Какво да очаквате през новата седмица? Tialoto.bg ви предлага хороскоп за периода 21 – 27 юни. Изготвен от астролога Петя Георгиева, той ще ви даде отговор на този въпрос.

Овен

Динамичен период, изпълнен с противоречиви събития. Победите и пораженията ще се редуват. Бъдете готови за неочаквани обрати, които ще ви принуждават да взимате бързи решения. Почти сигурно е, че няма да претърпите особени несполуки, ако запазите присъствие на духа и наблюдавате поведението на околните. Ще се ориентирате в обстановката и ще разберете кой се опитва умишлено да ви навреди. Вярвайте в себе си и не се страхувайте от новото и непознатото.

Телец

Важните събития ще са в две направления: нови хора ще се появят в полезрението ви и ще разполагате с удобни варианти за разширяване на влиянието си. От време на време ще се налага да правите компромиси с разбиранията си, но няма да са глобални и няма да ви отклонят от предварително избраната посока. След като Меркурий премине в директно движение ще получите интригуващи предложения за обучение. Ако сте в състояние да ги съчетаете със служебните ангажименти, възползвайте се. Не само ще подобрите уменията, но и ще разнообразите ежедневието си.

Близнаци

Със сигурност няма да ви е скучно през следващите дни. Предстоят промени както в личния, така и в професионалния живот и то такива, към които се стремите, чиято реализация подготвяте и с нетърпение очаквате да се случат. Направленията ще са точно толкова различни, колкото са различни представителите на вашия знак. Някой ще се зарадва на нова дреха, друг на ново жилище, трети – на ново или по-добро работно място, четвърти – на нова любов. Колкото по-бързо се адаптирате, толкова по-дълго ще се радвате на придобивките си. И не забравяйте, всеки вълнуващ момент трябва да бъде пълноценно споделен с близките.

Рак

Какво по-добро начало на седмицата от лятното слънцестоене. И от навлизането на Слънцето във вашия знак. Няма по-убедителна причина за добро настроение от усещането, че лятото е седнало на прага ни. Деловите контакти ще са най-успешни с представители на неподвижните знаци. В личните отношения може да се случат някои неприятни изненади, а начинът да ги преодолеете не е като се сърдите, а като изясните позициите си в спокоен разговор. Постарайте се да го направите преди края на седмицата, когато Нептун, планетата на илюзиите, ще премине в ретроградно движение. Така ще си спестите куп разочарования и неприятности.

Лъв

Интензивен старт ви предстои и случващото се ще ви принуди да се оттласнете от миналото и да гледате напред. Почти ежедневно ще се занимавате с предстоящите си проекти, и твърде често ще трябва да разпределяте вниманието си между различни дейности. Би било неприятно, ако сте оставили недовършени занимания. Може да отнемат от времето ви точно в най-неподходящия момент. Ако прецените, че имате нужда от помощ, споделете го искрено. Със сигурност ще се намери кой да „подаде ръка“.

Дева

Събитията ще са предвидими и поне в първите няколко дни от седмицата ще можете да подреждате програмата според собствените си предпочитания. Ще е достатъчно да се придържате към правилата и нищо не би могло да ви отклони от първоначално набелязаните задачи. След навлизането на Нептун в ретроградна фаза на движение са възможни някои проблеми от личен характер. Постарайте се да не ги задълбочавате. Проявете отстъпчивост и готовност за съгласие. Все пак светът не е само черен или само бял.

Везни

Ще напреднете бързо, ако подреждате програмата си максимално точно. Планирайте и формулирайте всяко свое действие. Не си губете времето със самоанализ и най-вече със самосъжаление, в моменти на затруднение. Неприятностите съществуват за да ви научат да цените малките радости. Съобразявайте натоварванията си със здравословното състояние и помнете, че най-ефективното лекарство е пълноценната почивка. Не се престаравайте на работното място. Със сигурност няма да ви повишат заплатата, но пък е възможно да увеличите разходите си, купувайки лекарства или стимулиращи хранителни добавки.

Скорпион

Може да звучи странно, но най-ефективният начин да поддържате тонуса си на ниво през тази седмица ще е, ако периодически променяте обстановката, в която пребивавате. Може да е нещо дребно, но ще ви извади от рутината и ще се отрази положително на вдъхновението ви. Ако се наложи да предприемете непредвидени пътувания, не се отказвайте от тях. Влиянието ви върху околните ще е доста занижено. Едва ли ще се вслушват в препоръките ви. Не го приемайте драматично и не се опитвайте да привлечете вниманието им. Оставете ги да действат самостоятелно и да се справят със собствените си грешки както преценят за нужно.

Стрелец

Ангажиментите ви ще се изсипват буквално като летен дъжд. Ще имате изненадващо много работа и със сигурност след първите няколко дни умората ще започне да си казва думата. Намалете контактите и амбициите, ако не искате да се докарате до състояние на необратима загуба и невъзможно възстановяване на силите и тонуса ви при нормални условия. Повечето затруднения ще са свързани с временни или нелогични ограничения, налагани от държавната администрация. Бъдете особено предпазливи, ако възнамерявате да уреждате финансови сделки със значителни суми.

Козирог

Преживяванията ще са разнообразни. Е, не всичко ще се случва по „мед и масло“, но като цяло ще можете да впишете предстоящия период в групата на успешните. Затрудненията, дори в първия момент да ви се сторят непреодолими, ще се окажат незначителни и лесни за справяне. А най-интересното е, че ще ги преодолеете самостоятелно, с минимални разходи и използвайки преди всичко натрупания опит. След като Нептун премине в ретроградно движение, намалете интензитета на деловите контакти с нови партньори. Разчитайте на вече проверени и доказали коректността си.

Водолей

Причина за всичките ви неприятности ще са различни външни фактори. Може да са случайни, но може и да са съвсем умишлени, създадени от противниците ви или просто от хора, чието любимо занимание е да създават интриги. Във ваш интерес е да овладеете реакциите си или по-точно казано да не реагирате, за не се досети никой какви са замислите ви. Преценявайте много внимателно дали да се съгласите с предложение за допълнителна работа или не. Да запазите работоспособността си стабилна е за предпочитане, отколкото да направите добро впечатление на шефа.

Риби

Във ваш интерес е да сте максимално умерени и да не стигате до крайности през тази седмица. Не се престаравайте, но и не се размотавайте докато сте на работа. И в двата случая ще направите лошо впечатление. В първия на колегите, а във втория – на шефа. Затрудненията, или по-скоро грижите, ще са свързани с близки роднини и то с по-възрастните. Не им се сърдете и не влизайте в словесни битки с тях, макар че част от действията им може да ви ядосат. Довършете отговорните задачи преди Нептун да навлезе в ретроградна фаза на движение.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари