IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 22 юни

22 юни 2021 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Никак няма да е здравословно, ако днес се заглеждате по реклами или позволявате да ви омайват непознати дистрибутори. Със сигурност ще се изкушите да купите или ненужна, или още по-вероятно, некачествена стока. И в двата случая ще сте на загуба, така че не си го причинявайте.

Телец

Придържайте се стриктно към две златни правила днес, а именно: че не е луд този, който яде баницата, а този който му я дава и че безплатни обеди няма. С други думи казано, внимавайте на кого помагате и от кого искате услуги.

Близнаци

Не отказвайте на непредвидена покана на приятел за присъствие на парти, но и не се увличайте по купуване на скъпи подаръци. Наблегнете на индивидуалността, а не на цената. Не е изключено на партито да ви предложат съучастие в съвместен проект, който е обвързан с инвестиране. Желателно е да разполагате с някакъв финансов резерв.

Рак

Благоприятно стечение на обстоятелствата ще ви подскаже, че бихте могли да получите приходи от актуализиране на стар проект. Усилията ще са минимални, а съвсем скоро приходите може да са убедителни.

Лъв

Постарайте се да не носите у себе си големи парични суми. Осигурете защита на банковите си карти, ако са безконтактни. По възможност реализирайте битовите плащания чрез интернет, но проверявайте данните старателно преди да наредите същинския превод.

Дева

Не се отказвайте от участие в професионални дискусии под предлог, че сте много заети. Присъствайте и реагирайте активно на разискванията. Някой ще се опита да „пробута“ ваша идея като своя. Ще се защитите, само ако сте на точното място в точния момент.

Везни

Следвайте стриктно професионалните си задължения, независимо дали сте на конкретно работно място или „хоум-офис“. Не подценявайте детайлите. Много е вероятно да сте обект на наблюдение или да ви направят внезапна проверка.

Скорпион

Може да ви се стори странно, но днес хората, които ще ви търсят за помощ, при това по-скоро финансова или материална, ще са повече от обикновено. Помислете доколко можете да им имате доверие, след това си спомнете твърдението, че ръка, която дава, не обеднява и преценете на чия молба да се отзовете.

Стрелец

Съвсем непринудено и без да сте го обмисляли е възможно да смесите професионалните си умения с хобито. Резултатът ще е впечатляващ, а нищо чудно след време да се окаже и доходоносен.

Козирог

Непредвидена оферта за съвместна работа по дългосрочен проект първоначално може да ви стресира, да се усъмните в собствените си сили. Поискайте малка отсрочка за отговора и помислете още веднъж дали е възможно да вместите две успоредни дейности във времето, с което разполагате. Решението ви, каквото и да е, не бива да е повод за разочарование и чувство за вина спрямо самите себе си.

Водолей

Не се надявайте на допълнителни приходи, дори да са ви обещани в писмен вид. Подредете работата си така, че да разчитате само на собствени средства. За собствено утешение може да изтеглите билетче от моментна лотария с дребни суми, току-виж се оказало печелившо.

Риби

Въздържайте се от покупка на скъпи предмети за дълготрайна употреба. Ако много ви се иска да направите една разходка по магазините и все пак да не се прибирате у дома „с празни ръце“, то вземете нещо дребно за бита или домашния интериор като цвете, ароматизатор, пакет салфетки, които така или иначе непрекъснато се ползват.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари