IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 23 юни

23 юни 2021 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Ще напреднете с дейностите, които през последните една-две седмици са в застой. Резултатите ще са окуражаващи, но независимо от това не е желателно да прекалявате с оптимистичните очаквания. Придържайте се към максимата: бавно, но сигурно.

Телец

Съвсем случайно може да откриете важна информация, чиято липса е възпрепятствала решенията ви в последните дни. Ситуацията ще придобие кристална яснота и ще можете да прецените всички плюсове и минуси от следващите си действия.

Близнаци

Събитията ще са динамични и на моменти непредвидими. Не е изключено да се наложи да прекъснете работата си по обективни причини – спиране на тока, повреда на техниката, трафик. Не го приемайте с чувство на фатализъм, а като „част от пейзажа“. Ще се справите почти изцяло с набелязаните задачи, ако запазите присъствие на духа.

Рак

Ще се справите еднакво добре с уреждането както на деловите, така и на личните въпроси. Разделете деня си на две части: до обед се занимавайте с довършване на вече започнати дейности, а следобед с новите. Преценявайте внимателно публичните си изказвания, може да се използват във ваша вреда.

Лъв

Не е изключено да се наложи да предприемете непредвидено пътуване. Не отказвайте. Колкото и сложни да ви изглеждат възложените задачи, ще се справите без затруднения. Ще се намери кой да ви предложи помощ и ще създадете нови, доста полезни и перспективни делови връзки.

Дева

Рядко ви се случва емоциите да надделеят над разума, но днешният ден ще е точно такъв. Каквото и да се случи, ще го преживявате много по-дълбоко от обикновено. Най-лесният начин да се предпазите от чуждо влияние, а съответно и от погрешни действия е, да се уедините и да не споделяте вълненията си.

Везни

Желанието ви за контакти е силно, но сте и прекалено взискателни към събеседниците си. Едно от затрудненията ви ще е да намерите общ език, обща тема и съответно на удоволствие от общуването. При подобни обстоятелства е добре да ограничите новите запознанства.

Скорпион

Творческият ви потенциал е силен. Ще реализирате смелите си замисли, ако ги обсъдите с подходящи партньори. Установите ли дори минимално различие във възгледите, прекратете разговора и се ориентирайте към рутинните си задължения.

Стрелец

Въздържайте се от пристъпи на ревност и опити за манипулация спрямо хората, на които държите. Не сте в позиция да контролирате ситуацията или чуждите постъпки, а желанието ви да го направите със сигурност ще създаде конфликти.

Козирог

Уреждането на въпроси, отнасящи се до финанси, глоби, данъци, имоти или наследство ще е свързано със сериозни разногласия. Внимавайте какви документи подписвате. Дори минимален пропуск или техническа грешка може да предизвика материална загуба или усложняване на отношенията.

Водолей

Не е желателно да посещавате непознати места в тъмната част от денонощието или такива, за които се знае, че са сборен пункт на криминогенни елементи. Съхранявайте надлежно вещите и парите си. Съществуват предпоставки за посегателство.

Риби

Личните отношения ще са доста напрегнати, а новите запознанства – нестабилни. Ако състоянието им е критично през последните месеци, може да се стигне до раздяла. В случай, че държите да запазите връзката си, ще се наложи да направите някои компромиси.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари