IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 24 юни

24 юни 2021 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Постарайте се да преценявате събитията, в които участвате от различни гледни точки. Направите ли го, ще установите, че факти, които приемате като даденост съвсем не са такива. Осъзнаването на тази истина ще се окаже ключово за изчистване на някои неясноти в деловите или личните отношения.

Телец

Внезапно предложение за сътрудничество ще ви помогне да завършите част от проектите си по-рано от обещаните срокове. Ще си дадете сметка също така, че заради подвеждаща информация сте си създали абсолютно погрешно и не съвсем добро мнение за някого, който с нищо не го е заслужил.

Близнаци

Оформяйте сделките си само в писмен вид, като детайлизирате условията така, че да не се налага да ги допълвате, интерпретирате или да правите корекции. Не пренебрегвайте влиянието на т. нар. „незначителни“ подробности, защото както знаете „дребните камъчета обръщат колата“.

Рак

Част от партньорите ви може да се държат твърде нелогично и непоследователно. Опитайте се да прецените обективно собственото си участие в общата работа и ако няма да си навредите, игнорирайте ги своевременно. Ако задължително се налага да останете в екипа, то овладейте своевременно емоциите, за да не си създадете проблеми с неуместно изказване или остра критика.

Лъв

Обмисляйте внимателно действията си. Не се отклонявайте от първоначално набелязаните цели. Да ги отложите не означава да ги отхвърлите. Една неправилна стъпка може неприятно да ви върне назад. Бъдете особено внимателни, ако се налага да шофирате.

Дева

Опитайте се да финализирате онези въпроси, с които никога повече не бихте желали да се занимавате. Преимуществено ще са свързани със семейството или много близки роднини. Що се отнася до професионалната сфера, може да се наложи да се мобилизирате, за да защитите позициите си.

Везни

Отделете част от времето, с което разполагате за творчески занимания. Не с идеята да сътворите шедьовър, а просто заради доброто настроение. Ако нищо друго не ви хрумва, може да развихрите въображението си в кухнята. Близките ви със сигурност ще бъдат доволни.

Скорпион

Тонусът ви ще е изключително висок в началото на деня, но не се подвеждайте и не се захващайте за няколко дейности едновременно. С напредването на времето умората ще става все по-осезателна и още в ранния следобед ще се разочаровате от самите себе си, установявайки, че почти всичките ви занимания ще останат недовършени.

Стрелец

Изпълнявайки служебните си задължения може да се наложи да участвате в някакво светско мероприятие. Не се отказвайте. Ангажиментите ви в тази връзка ще са лесноизпълними, а освен това ще създадете полезни контакти.

Козирог

Пълнолунието във вашия знак ще се отрази положително на самочувствието, а оттам и на ефективността ви. Ще ви хрумнат оригинални решения на изоставени проблеми и ще можете да промените дългосрочните си стратегии. Ще намерите най-прекия път между желанията и възможностите си.

Водолей

Проект, в който сте вложили време, сили и желание ще получи висока оценка и комплименти, на които не сте се и надявали. Със сигурност сте в състояние да направите и повече, така че не го приемайте като най-високата точка на постиженията си и не се възгордявайте. Ако в работата е имало и други участници, не забравяйте да споменете за приноса им.

Риби

Не е изключено, изпълнявайки задълженията си, да се наложи да ползвате знания и умения, свързани с хобито ви. Най-хубавото от всичко е, че крайният резултат, освен морално удовлетворение от добре свършената работа, със сигурност ще ви донесе и материален еквивалент, макар и не веднага.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари