IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Астрологична прогноза и важните дати през юли

26 юни 2021 19 30

Вижте кои са те

Снимка: Istock

През следващият месец юли трябва да бъдете по-внимателни в начинанията си. На теория можете да постигнете успех в нови неща, но на практика голям брой обстоятелства могат да ви попречат и да се върнете към решаването на стари въпроси. Що се отнася до последното, при тях нещата са много по-добри. Юли е идеален за завършване на старите начинания, както и за развитието на онези дейности, които ще продължите да прилагате през следващите месеци.

Като цяло юли ще бъде доста спокоен. Венера в Дева ще спаси повечето от нас от душевни наранявания. Дори раздялата след дълга връзка няма да предизвика голям драматизъм.

В същото време, към края на месеца, много от нас имат шанс да открият нови таланти, интереси, наклонности в себе си. Все пак далеч не е сигурно, че през август ще останете ентусиазирани да продължите да действате в същата посока.

Важни дати през юли

1 юли - Марс и Сатурн в опозиция

Оперативните планове се сблъскват с дългосрочните. На какво да се даде предпочитание е отворен въпрос, на който всеки ще трябва да отговори сам. Най-вероятно все още ще се наблюдава следната тенденция - огнените и въздушните знаци трябва да се фокусират върху оперативни задачи, а земните и водните - върху дългосрочните.

22 юли - Венера навлиза в Дева

Времето, когато емоционалността на хората е намалена, има по-малко съпричастност. Много е важно да поддържате способността да разбирате другите и да бъдете отворени за хората. Но в същото време не бива да се очакват същите действия от другите. Има голяма вероятност мнозина да са твърде лаконични в общуването. През този период повечето хора ще предпочетат да поставят нещата над своите желания и хобита. Мнозина ще намерят за полезно да не се противопоставят на такава тенденция и да я използват в своя полза. Можете да влезете по-дълбоко в работата и да получите значителна възвръщаемост на вашите усилия.

22 юли - Слънцето влиза в Лъв

Перфектното време за справяне със сериозни предизвикателства. Неуместно е да си губите времето за дреболии, цялата рутина може да изчака. По време на такива периоди се създават шедьоври, сключват се големи сделки, извършват се важни операции - и резултатът удовлетворява всеки, който участва в тези начинания.

В същото време не всеки ще може да успее с щракване на пръстите си. Нуждаете се от опит, отговорност и отдаденост. Само „лъвовете“ от техния бизнес могат да разчитат на факта, че всичко ще им бъде представено като част от ежедневните им усилия. Останалите ще трябва да скочат над възможностите си.

29 юли - Марс навлиза в Дева

През следващите няколко седмици ще бъде възможно успешно да се занимавате с всеки професионален бизнес. Ще има дори повече от необходимото. Ето защо е важно правилно да приоритизирате бизнеса. Като цяло небесните тела обещават успех в работата, дори награда. И още по-голям успех идва от 12 август, когато Меркурий влиза в Дева. През такъв период изобщо няма да е възможно да седнете!

Очаквайте утре хорскоп за юли за всяка зодия

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари