IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 25 юни

25 юни 2021 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Действайте последователно и с равномерно темпо. Не стигайте до крайности. Не е нужно да се опитвате да „надскачате сянката си“, но и не е желателно да се отказвате от намеренията си, сблъсквайки се с първото срещнато затруднение. Подреждайки задачите и приоритетите, мислете първо за себе си, след това за всички останали. Ще се убедите, че една здравословна доза егоизъм никога не е излишна.

Телец

Случки от миналото ще изплуват в съзнанието ви. Спомените може и да предизвикат известна носталгия, но ефектът от тях няма да е само отрицателен. Със сигурност ще ви подскажат как да се справите с поредната сложна ситуация, при това без да повторите бруталните стари грешки.

Близнаци

Съсредоточени в професионалните задължения не забравяйте и близките си. Изслушайте внимателно онова, което желаят да споделят с вас, анализирайте информацията и споделете мнението си обективно. Може да не сте съгласни с позицията им, но подскажете варианти за решение, вместо да критикувате.

Рак

Настроението ви в началото на деня може да клони към нулата при това без видими причини. Създайте си някакво предпочитано, макар и дребно удоволствие, с което бихте повишили тонуса. Потопите ли се в мрачни мисли, ще навредите на работоспособността, а от там и на позициите си. Има ли смисъл да разрушите с един замах нещо, което сте постигнали с толкова много труд.

Лъв

Логическото ви мислене е по-силно от обикновено. Разпределете заниманията още от сутринта и насочете усилията си предимно към съзидателни дейности. Не реагирайте на провокациите на околните, колкото и враждебно да се държат. За всяко добро, направено днес рано или късно ще получите многократна компенсация. Същото ще е, обаче, и с лошите постъпки.

Дева

Събитията ще ви принудят да проявите активно лидерските си качества. Взимайте решенията си самостоятелно и в съответствие с доказали приложимостта си принципи. Ще успеете да съчетаете личните с професионалните интереси и да уредите стар спор с не много близки роднини.

Везни

Настроението ви днес ще е почти изцяло зависимо от контактите, така че подбирайте хората, с които общувате. Не позволявайте на никой да ви натоварва с грижите си, ако нямат пряка връзка с вас. И не обръщайте внимание на нечие „добронамерено“ желание да ви сподели кой, как и кога ви е обсъждал.

Скорпион

Въздържайте се от каквито и да било рискове и най-вече от такива, които са свързани с финанси и имоти и от практикуване на екстремни сортове. Ако се налага да шофирате, придържайте се към правилата и не прекалявайте с високите скорости.

Стрелец

Не е изключено да получите непредвидена покана за купон с приятели. Постарайте се да разберете кои и колко хора ще присъстват. Във ваш интерес е да избягвате шумните компании и контактите с непознати. Преценете дали си заслужава да се съгласите или е за предпочитане да откажете предложението.

Козирог

Събитията ще са противоречиви и нееднозначни. Избягвайте пристъпите на откровеност пред хора, с които не сте особено близки и не сте сигурни, че можете да им се доверите. Думите ви, изречени дори добронамерено, може да бъдат интерпретирани в неприемлива светлина.

Водолей

Ако се наложи да реализирате непредвидено пътуване, не се отказвайте. От една страна ще разнообразите ежедневието, а от друга ще разширите кръга си на общуване. Придържайте се към противоепидемичните изисквания и не надвишавайте лимита си за разходи.

Риби

Нептун преминава в ретроградно движение във вашия знак от днес. Ще се натъкнете на някои затруднения, осъществявайки замислите си. Не разчитайте на помощ, защото всяко обещание, което ви дават днес ще е по-скоро заблуждаващо и ще загубите повече, отколкото да спечелите.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари