IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 28 юни

28 юни 2021 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Прегледайте внимателно програмата, която си направихте в началото на този месец. Систематизирайте неизпълнените задачи, както и причините, възпрепятствали реализацията им. Откажете се от неактуалните и дефинирайте тактиката за постигане на останалите.

Телец

Предстоят нови контакти и съответно нови впечатления. Не се отдалечавайте прекалено много от графика си за деня. Уговаряйте условията по деловите сделки само в писмен вид, за да избегнете досадни недоразумения.

Близнаци

С каквото е да се заемете днес помнете, че най-важното е да не губите чувство за мярка. Придържайте се строго към правилата по време на шофиране, при контакти с нови хора и ако се налага да правите публични изказвания. Ще съхраните позициите си и ще намерите общ език със събеседниците си.

Рак

Действайте с равномерно темпо. Деловите разговори ще са по-ефективни в неформална обстановка. Отклонявайте деликатно въпроси, засягащи личния ви живот. Може да се окажат умишлена провокация.

Лъв

Преживяванията ще са противоречиви, предопределени от обективни фактори като трафик, климатични екстремуми, административни ограничения, върху които няма как да влияете и ще се отразят на настроението ви. Не приемайте събитията за окончателни, за всеки „Гордиев възел“ има подходящ меч.

Дева

Професионален въпрос, с който отдавна „се борите“ ще се реши като по чудо. Отговорът ще ви хрумне изведнъж и ще е толкова елементарен, че ще ви е странно как и защо до този момент не сте се сетили. Ако имате недовършени месечни задачи, опитайте да се справите с тях.

Везни

Придържайте се към мъдрата поговорка, че „на вълка му е дебел вратът, защото сам си върши работата“. Не прехвърляйте изпълнението на важните задачи на никого, защото отговорността за окончателното им изпълнение ще е изцяло ваша. Грешките, дори и минимални, няма да улеснят напредъка ви.

Скорпион

Преди да набележите задачите за деня, съобразете амбициите с възможностите си. Безпредметно е да направите дълъг списък, а вечерта да установите, че сте стигнали до първата половина на първия параграф. Ще е полезно, ако преценявате решенията си от различни гледни точки.

Стрелец

Околните като „по команда“ ще ви засипват с препоръки, които не изгаряте от желание да чуете. Каквото и да ви кажат, обмисляйте действията си самостоятелно. Чуждите идеи, дори да звучат убедително и да изглеждат обосновани, ще се окажат неефективни.

Козирог

Ще сте доста по-наблюдателни от обикновено и детайли, които при други обстоятелства едва ли бихте забелязали, ще привлекат вниманието ви. Част от тях ще ви направят твърде неприятно впечатление. Приемете ги само „за сведение“ и по възможност не реагирайте. Най-вероятно ще се окажат провокация, целяща да навреди на имиджа ви.

Водолей

Красноречиви сте, убедителни и привлекателни. В състояние сте да спечелите симпатиите дори на най-несговорчивия и мрачен събеседник. Ориентирайте усилията си към уреждане на документи, които са ви били отказани от структурите на държавната администрация. Този път ще придвижите поне част от тях.

Риби

Ако не сте доволни от постигнатото до момента, значи е добра идея да „погледнете назад“. Систематизирайте причините, които са ви попречили или затруднили. Може би не оценявате реално важността им и трябва да помислите за промяна на подхода. Осигурете си малко лично време, преди да се приберете у дома, където близките ще горят от нетърпение да обсъдят проблемите си с вас.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари