IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 29 юни

29 юни 2021 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Не позволявайте да ви използват за „изповедалня“. Нито изслушвайте чужди грижи, нито споделяйте своите. Колкото сте по-самостоятелни и дистанцирани днес, толкова по-лесно ще осъществите намеренията си.

Телец

С каквото и да се заемете, ще се намерят поне няколко човека, които да застанат на стратегическа позиция около вас и да ви дават „полезни“ наставления. Реагирайте с прословутото си олимпийско търпение и ги поканете да свършат работата вместо вас, след като са толкова опитни специалисти. Гарантирано ще се отървете от присъствието им.

Близнаци

Разговор с близък приятел първоначално ще ви изненада, а след това най-вероятно ще ви вкара в размисли. Думите, разменени между вас нито ще са ясни, нито окончателни. Опитайте се да си спомните дали и преди не се е случвало нещо подобно и какви са били причините. След като ги осъзнаете, ще сте на ясно с участието си в цялата ситуация.

Рак

Ваши приятели, с които не сте се виждали отдавна или приятели на член от семейството изненадващо ще ви посетят. Ще установите, за че времето, в което не сте общували те доста са се променили и начинът ви на мислене осезателно се различава. Ако усетите, че назряват остри спорове, прекратете ги в самия им зародиш. По-добре е да съхраните отношенията във вида, в който са.

Лъв

Преценете физическото си състояние в началото на деня и, ако се чувствате отпаднали, ограничете контактите. Организирайте си кратки почивки през равни интервали от време, най-добре на всеки кръгъл час. Най-лесният начин да повишите и поддържате тонуса си е да повишите притока на кислород в мозъка чрез бавно и дълбоко вдишване-издишване със затворени очи около десетина пъти.

Дева

По възможност се не занимавайте с уреждане на финансови въпроси и избягвайте разплащанията кеш. Ще сте доста по-разсеяни от обикновено, възможно е да допуснете грешка без възможност за корекция.

Везни

Почти непрекъснато мнението ви ще е коренно различно от това на околните. Ако коментираната тема е професионална и не сте ангажирани с окончателното й решение, оставете инициативата в ръцете на колегите и шефа. Ако засяга лично вас, придържайте се към принципите си.

Скорпион

Не давайте никакви обещания под натиск. Някой ще се опита да злоупотреби с търпението и алтруизма ви само с цел да си „подготви почвата“ и след време да може да ви изнудва или да ви навреди. Проявете предпазливост.

Стрелец

Прегледайте още веднъж прецизно договорите, които предстои да парафирате. Специално внимание обърнете на дългосрочните. Не е изключено да откриете едва забележима промяна в текстовете, която ви ангажира с допълнителни и сложни за изпълнение условия.

Козирог

Не е изключено човек, когото много слабо познавате, но е близък с ваш приятел да ви поиска услуга, използвайки френската максима, че „приятелите на нашите приятели са наши приятели“. Не се подвеждайте, почти сигурно е, че ще се окажете губеща страна.

Водолей

Подреждайки у дома или на работното място е много вероятно да намерите предмет, който да извика у вас мрачни спомени. Ако предметът е със сантиментална стойност, приберете го на място, на което ще го съхраните, но няма да го виждате и няма да ви натъжава. Ако пък не е, по-добре се отървете от него.

Риби

Не се сърдете, ако любимият човек приеме покана за приятелско парти, а вие трябва да останете сами у дома. И не се изкушавайте да присъствате на същото парти. Не само няма да ви хареса, но и може да се отрази зле на личните ви отношения.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

... ( преди 2 години )