IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 1 юли

1 юли 2021 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Приемайте всичко, което ви кажат днес с доза здравословно недоверие. Каквито и обещания да ви дават, имайте си едно наум, че по някакви причини няма да бъдат изпълнени. За сметка на това е много вероятно да реализирате замисли, които сте отлагали или са ви затруднявали.

Телец

Колкото и да са сложни обстоятелствата, в които попадате днес, говорете само истината и се придържайте към фактите такива, каквито са. Позволите ли си да изречете някаква лъжа, та била тя и „благородна“ дотолкова, доколкото изобщо може да съществува подобно понятие, ще се върне при вас като лавина от неприятности.

Близнаци

Не позволявайте на околните да ви усукват в мрежата на лошото си настроение. Проявите на враждебност не са нищо друго, освен избиване на комплекси. Не е нужно да го правят за ваша сметка.

Рак

Не се захващайте с нищо важно, ако все още имате „висящи“ и отложени занимания. Докато не ги довършите или ще „тъпчете на едно място“, или напредъкът ви ще е незначителен, при това с цената на много усилия.

Лъв

Документите, с които се налага да се занимавате днес ще пристигат, образно казано, с кашони. Постарайте се да прегледате всичко текущо и то без да бързате, особено ако са свързани с договаряне на финансови или имотни сделки. Дори минимална грешка може да доведе до недействителност на сделката.

Дева

Деловите срещи ще минат гладко и ще постигнете очакваните резултати. За предпочитане е да ги осъществявате в неформална обстановка. За сметка на тях е по-добре да отложите любовните и романтичните. Не само няма да ви зарадват, но може да се стигне до твърде остри противоречия.

Везни

Не се престаравайте излишно. Във ваш интерес е да действате с равномерно темпо и ако е възможно да избирате заниманията си. Ефектът ще е двоен: ще съхраните енергетиката си по-дълго и няма да предизвикате недоволство от страна на колегите заради „прекаленото си“ старание.

Скорпион

Подхождайте към комплиментите, с които ви обсипват днес с присъщата си подозрителност. И не защото не ги заслужавате, а защото не всички ще са искрени. Част от тях ще са изречени с чисто меркантилна цел и желание някой да се възползва от уменията ви.

Стрелец

Опитайте да се преборите с нежеланието си за каквато и да било дейност, което може да ви обхване още в ранния предобед. Не е нужно да правите „чудеса от храброст“, но и не създавайте впечатлението, че „преливате от пусто в празно“. Част от хората от обичайното ви обкръжение само това и чакат, за да заплетат интригите си.

Козирог

Не е изключено да ви възложат някаква странна задача. Заемете се самостоятелно, колкото и сложна да ви изглежда. Опитайте се да спазите уговорените срокове, независимо че резултатът може да не отговаря на очакванията ви.

Водолей

Наблюдавайте внимателно реакциите на събеседниците си. Ако установите, че не ви разбират, че начинът ви на мислене е диаметрално противоположен, прекратете дискусиите. Колкото и да сте сигурни в аргументите си, няма да стигнете до консенсус.

Риби

Част от действията на околните ще предизвикат у вас силна неприязън и раздразнение. Опитайте да си изясните причините за собствените си реакции. Може би на подсъзнателно ниво и вие имате подобни прояви, но не можете или пък не искате да ги промените?

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари