IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Според зодията: Какво ви очаква през месец юли?

1 юли 2021 17 30

Астрологична прогноза за следващите 31 дни

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Какво ще ви донесе седмият месец от 2021 година? Tialoto.bg ви предлага хороскоп за юли, изготвен от астролога Петя Георгиева, който ще ви даде отговора на този въпрос.

Овен

Предстоят изненади във вид както на затруднения, така и на приключения, но те ще са нещо като поредна проверка на „бойния“ ви дух. Професионалният живот ще е спокоен като планинско езеро. Единственото събитие, което малко ще наруши ритъма е огласяването на някаква тайна, дълго и старателно укривана от вас. Бихте могли да се възползвате от нея, но към настоящия момент е по-добре да не го правите. Проявете снизхождение и си я оставете като „скрит коз“ с тенденцията да си послужите при необходимост. Що се отнася до финансите, придържайте се към доказалата виталността си мъдрост, че „баба знае и две, и двеста“.

Телец

Ще сте доста по-ангажирани от обикновено. При това не само защото е отпускарски сезон и част от колегите ви ще отсъстват, а и защото ще ви възложат нови, при това доста трудоемки проекти. Личното ви време ще е доста ограничено. Независимо от всичко обаче творческият ви потенциал ще е стабилен. Допълнителни приходи или пък материални придобивки може да получите от хобито си. Преодолейте гордостта си и ако имате нужда от помощ, допитайте се до колеги с доказани умения. Предстоят и служебни пътувания. Приемете ги като възможност за разнообразяване на ежедневието и създаване на нови контакти. Ако сте на ръководна позиция ще разполагате с интересни варианти за попълване на кадровия състав.

Близнаци

Не се изкушавайте още в началото на месеца, преглеждайки графика за първия ден, на половината и повече набелязани задачи да сложите отметка: „за утре“. Тръгнете ли по тази наклонена и много опасна плоскост бавно, но сигурно ще затънете в коварната яма на мързела. Придържайте се към предварително обещаните срокове и изпълнявайте задълженията си така, че да сте доволни от себе си, а не за да угодите на някого. Онези от вас, които възнамеряват да се насладят на така очаквания и заслужен годишен отпуск, нека се погрижат и по възможност да прехвърлят работата си на заместник, който не би ги подвел. Никак няма да ви е приятно, ако връщайки се от почивка, заварите купища неизпълнени и чакащи ангажименти. Изразходвайте финансите си така, че преди заплата да не се налага да „свързвате двата края“ със заеми.

Рак

Обстоятелствата почти непрекъснато ще ви принуждават да „прекроявате“ плановете си, да търсите резервни варианти. Това всъщност не е чак толкова лошо, защото промените, случващи се със или без желанието ви, ще освежават ежедневието. Най-сериозните разминавания ще засягат финансовата сфера, но не е нужно да се шашкате. В крайна сметка, ще получите точно резултатите, които ви устройват. Ще има моменти, в които ще се налага да се занимавате с няколко различни дейности едновременно. Направете го без опасения. Не е важно дали ще се справите по най-добрия начин или не. Същественото е, че ще усвоите нови умения, които пък могат да ви наведат на мисълта, че е крайно време да смените сферата на реализация. От допълнителната работа ще получите и допълнителни приходи, макар и не веднага.

Лъв

От особена важност през този месец ще се окажат отношенията в най-общ план и от всякакъв характер. Няма как да не е така, при условие че Марс и Венера са във вашия знак едновременно. В състояние сте да уредите всички спорни въпроси в спокоен разговор „на четири очи“. С прояви на враждебност и манипулации няма да стигнете доникъде. Що се отнася до професионалната сфера, бъдете готови за промени. Може да не ви засегнат пряко, но няма да имате основания за недоволство. Реагирайте на случващото се така, че да не си създадете врагове. По отношение на финансите в началото на месеца не са изключени проблеми, с които през втората половина ще се справите. Грижете се старателно за външния си вид, един от факторите, които ви осигуряват добро самочувствие.

Дева

Сравнително често ще разполагате с условия за започване на нещо ново. Някои от инициативите ще се развиват безпроблемно, за други нееднократно ще се натъквате на „подводни камъни“. Усетите ли, че пречките се появяват прекалено често, приемете че е по-добре да отложите или изобщо да се откажете от въпросното занимание. Миналото си е минало, вие гледайте напред. Щом нещо не се получава, значи имате нужда от „презареждане“, което трябва да направите по предпочитан от вас и доказал ефективността си начин. Рутината ще ви отегчава. Има ефективни начини да я „преборите“, като например да поемете отговорността за служебните командировки или пък да се включите в някаква краткосрочна форма на обучение. Изразходвайте финансите си пестеливо. Заделете резерви. Сделки с недвижими имоти уговаряйте само ако е неизбежно.

Везни

Събитията ще са разнообразни. Няма да сте в позиция да им въздействате. Колкото по-скоростно се адаптирате към тях, толкова по-добре. Обстановката на работното място няма да е от най-приятните. Част от задачите, които ви възлагат ще са не само неподходящи, а дори извън професионалните ви задължения. Може да си помислите, че шефът или ви взема за някой друг, или незаслужено ви подценява. Или пък, че колегите си правят неподходяща шега. Запазете спокойствие, вършете си работата с обичайното старание и наблюдавайте. Рано или късно ще откриете причинно-следствената връзка и ще успеете да си изработите подходяща тактика. Не прекалявайте с инициативата и не се набивайте на очи. Привличането на вниманието е „нож с две остриета“. Финансовото ви състояние е леко нестабилно. Не давайте заеми, за да не се наложи самите вие да взимате такива.

Скорпион

Ще сте доста по-раздразнителни от обикновено. Отделно от това ангажиментите ви няма да са разпределени равномерно във времето, а ще се редуват силно напрегнати със сравнително спокойни периоди. За щастие, текущата работа няма да ви изненада с нищо, ще изпълнявате задълженията си без особени усилия. При тези обстоятелства подреждайте програмата си така, че всеки ден да си осигурите кратка почивка в близък контакт с природата, а в регламентираните почивни дни да обърнете гръб на работата и да сте с любимите хора и занимания на любими или предпочитани места. За да разполагате с достатъчно средства, разпределяйте финансите пестеливо и планирайте разходите предварително.

Стрелец

Инициатори на разправии, при това сериозни, ще са роднините ви и то не най-близките от тях. С уреждането на каквито и междуроднински въпроси да се заемете, непрекъснато ще „изскачат скелети от гардероба“ или по друг начин казано ще научавате информация, която до този момент ревниво е била пазена в тайна. За отбелязване е, че въпросната информация няма да е от най-приятните и ще създава спънки по пътя към крайната цел. На работното място също може да се наложи да се натоварите с допълнителни отговорности и на моменти времето, с което разполагате ще е най-дефицитният ви ресурс. Положителното в цялата ситуация е, че за допълнителната работа ще получите и допълнителни приходи, с които евентуално бихте могли да си осигурите една желана, нужна и полезна почивка.

Козирог

Усещането ви още в началото на този месец ще е, че сте „затворили една глава“ от книгата на живота си и започвате да пишете следващата. Не са много случаите, в които действията и решенията ви зависят изцяло от вас, но сега ситуацията ще е именно такава. И силите, и вдъхновението ви са достатъчни, за да се заемете с осъществяването на най-смелите си идеи. При изпълнение на професионалните задължения от съществено значение е да си осигурите надежден партньор. Приходите ви ще са стабилни, но при представителите на вашия знак проблемът понякога е, че сте прекалено пестеливи. И от опасения да не стигнете до прояви на разточителство, не си осигурявате пълноценна почивка. Няма да сгрешите, ако от време на време забравяте за икономиите и си позволявате някое и друго тонизиращо удоволствие. Стига да не прекалявате с храни, напитки и трудоемки задачи, в най-горещия летен месец ще натрупате най-хубавите си спомени.

Водолей

Доста противоречив ще е предстоящият период. Един велик български поет (със сигурност се сещате кой!) беше казал, че „лозето не иска молитва, а мотика“, което адаптирано към съвременния живот означава, че работата трябва да се свърши, а не да се говори за нея. Към това мото е желателно да се придържате неотклонно. На крилете на мечтите можете да летите в свободното време. Проявете наблюдателност и предпазливост по време на пътуване или работа с инструменти. Съществуват предпоставки за инциденти и аварии. Работа ще имате повече от достатъчно. Подхождайте отговорно към поетите ангажименти. Не си позволявайте разходи, надвишаващи предварително определения ви лимит и не купувайте предмети „втора употреба“.

Риби

Сили и идеи няма да ви липсват, а задачите ще „валят като пролетен дъжд“. Професионалният напредък ви е „в кърпа вързан“. Би могло да ви направи „лоша услуга“ само здравето, така че грижете се за удобствата си и във физически, и в духовен аспект. На моменти ще излизат на преден план проблеми, които са останали без решение в миналото, но не си струва да се тревожите за тях. Действайте активно, презентирайте идеите си и помнете, че всичко прекалено е вредно, включително прекалената скромност. Не пропускайте възможностите за изява, независимо дали са индивидуални или в колектив. Веднъж привличайки вниманието ще получите и оферти за нова работа. Приемете ги критично и не бързайте да отговаряте.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари