IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 5 юли

5 юли 2021 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Въображението ви ще работи „на бързи обороти“ и идеите ще ви връхлитат буквално всяка минута. Независимо от това е по-добре в момента да не се заемате с реализацията им. Оценката ви за перспективността им е нереална.

Телец

Не се захващайте със занимания, в чието изпълнение имате дори минимално съмнение. Ако пък не ви засягат пряко или някой умишлено се опитва да ви ги натрапи, намерете достатъчно убедителен и учтив аргумент да се измъкнете.

Близнаци

Не се изкушавайте от мисълта да „претупате“ рутинните задачи, защото са ви ясни и се справяте с тях без особени усилия. Ще допуснете неволна грешка и ще се окаже, че е почти невъзможно да нанесете каквито и да било корекции.

Рак

Обстоятелствата ще ви помогнат да преценявате ефекта на действията си от различни гледни точки. Благоприятен момент, защото ще можете да актуализирате част от текущите си проекти и да разширите диапазона на приложението им.

Лъв

Преди обед ще сте по-разсеяни от обикновено. Независимо от това е за предпочитане да се заемете с нещо, което не ви затруднява, вместо просто да блуждаете в пространството. Съвсем скоро ще възстановите обичайното си умение за концентрация и точност.

Дева

Може да нямате предварително уговорени срещи, но със сигурност ще имате импровизирани, при това с нови партньори. Погрижете се старателно за външния си вид, преди да излезете от дома. Твърдението, че „по дрехите посрещат“ все още е валидно.

Везни

Започнете деня с подреждане на вещите, предметите и освобождаване на пространство около себе си. Прибавете към това и предпочитани естетични елементи. Ще се удивите на високата работоспособност, която сте си осигурили с това уж елементарно действие.

Скорпион

Трудно ще намерите общ език с партньорите си, така че е по-добре да се откажете от каквито и да било дискусии и делови преговори днес. Само ще си губите времето. Вместо това, прегледайте документите и още веднъж старателно прочетете онези, които предстои да утвърдите с подписа си.

Стрелец

Разпределете задълженията си така, че да разполагате и с лично време, което можете да ползвате според предпочитанията си. Желателно е да си го осигурите привечер. Може да е малко, но ще възстанови енергията, която сте използвали през целия ден.

Козирог

Преценете внимателно и обективно психическото си състояние и ако усещате дори минимално, но съвсем безпричинно напрежение, ограничете контактите. Дори съвсем безобиден разговор може да се превърне в ожесточен спор, в който всяка една от страните да „дърпа чергата към себе си“.

Водолей

Насочете усилията си приоритетно към заниманията, които сте били принудени да отложите предишната седмица. Този път условията за изпълнението им ще са налични и довършвайки ги, ще си спестите куп усложнения.

Риби

Преди обед ще успеете да уредите някои лични въпроси, които от доста време са в „задънена улица“. Резултатите ще ви окуражат и ентусиазират. Ако много ви се иска да ги обсъдите с някого, то направете го с най-близките си приятели, които никога не са ви подвеждали.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари