IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 6 юли

6 юли 2021 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Заниманията ще са твърде разнородни и ще затрудняват концентрацията ви. Необходимостта непрекъснато да се преориентирате от една работа към друга може да предизвика поредица не особено приятни последствия като недоразумения в разговорите, загуба на документи, забравяне на част от задачите. Лесно ще ги предотвратите с помощта на техническите средства или органайзера си.

Телец

Преглеждайте старателно електронната си поща и обмисляйте много внимателно отговорите на официалните писма и запитвания, особено ако не са на родния ви език. Съществуват предпоставки за недоразумения от типа „объркани в превода“, които е във ваш интерес да избегнете.

Близнаци

Не използвайте при изпълнение на текущите си задачи съобщения от средствата за масова информация, а още по-малко от социалните мрежи. Със сигурност ще са заблуждаващи и ще ви „запратят“ в погрешната посока. Залагайте само на проверени и доказали достоверността си източници.

Рак

Бъдете предпазливи и не отваряйте съобщения в електронната си поща от неизвестен подател или такива със съмнителни заглавия. Съществуват предпоставки за хакерски атаки и злоупотреба с лични данни. Преди да започнете работа сканирайте компютъра си за вируси.

Лъв

Част от ситуациите, в които попадате днес ще ви се сторят като де жа вю. Същите или подобни сте преживели в края на май или началото на юни. И ако тогава те са били странни или объркани, то към настоящия етап „картинката“ ще е кристално ясна и ще можете да си направите необходимите заключения.

Дева

Използването на стари идеи ще улесни текущата ви работа. Освен това ще съумеете да допълните, разширите, актуализирате или коригирате някои довършени вече задачи, с което да подобрите приложението им.

Везни

Творческият ви потенциал ще е по-силен от обикновено, но ще сте доста по-разсеяни и, което не е без значение, доста по-доверчиви. Подобна комбинация не е особено благоприятна, защото може да попаднете на мошеници или на недобросъвестни партньори, които да се възползват от постиженията ви, дори да ги представят като свои. Преценявайте много внимателно с кого общувате и обсъждате хрумванията си.

Скорпион

Храносмилателната ви система е уязвима. Ако имате възможност да консумирате само домашно приготвена храна, то направете го. Следете срока на годност на продуктите, които купувате и не експериментирайте с екзотични ястия.

Стрелец

Въздържайте се от прояви на самонадеяност и високомерие. Не говорете за постиженията си. Събеседниците ви ще го приемат като предизвикателство и може не само да проявят враждебност, но и да ви обвинят в преувеличаване на реалните факти, което ни най-малко няма да повиши авторитета ви.

Козирог

Не е подходящо да обсъждате финансови въпроси с шефа си или колегите. Направете го, само ако е свързано с текущата ви работа, ако са неотложни и уреждането им не ви засяга директно, а сте в посредническа роля.

Водолей

Силите ви са достатъчно, но времето определено ще ви е в дефицит. За да не закъсате и да се налага в последната минута да правите няколко неща едновременно, да търсите помощ или да оставате след края на работния ден, създайте си оптимален график още от сутринта. Включете в него само най-важното като предвидите и евентуални закъснения заради трафика.

Риби

Желанието ви за социални контакти ще е по-силно от обикновено. Да сте общителни не е лошо, но не прекалявайте с обсъждането на лична информация. Ограничете се до т. нар. „светски“ теми, които дори да станат достояние на повече хора, не биха ви навредили.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари