IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 7 юли

7 юли 2021 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Отношението на околните към вас на моменти ще ви изглежда странно. Независимо от това е по-добре да не задавате въпроси и да не търсите причините. Приемете, че всеки има своите си грижи и понякога не си дава сметка за поведението си.

Телец

Денят може да започне с неприятни новини. Ако не става дума за загуба на близък, значи всичко е поправимо и не си заслужава да ги преживявате твърде надълбоко. Помислете дали няма начин да разведрите обстановката, без да влагате прекалено много ресурси.

Близнаци

Неоснователни обвинения на любимия човек ще се отразят зле както на настроението, така и на вдъхновението ви. Ако реагирате импулсивно, ще задълбочите конфликта. Запазете присъствие на духа и изчакайте. Събитията ще се развият във ваша полза.

Рак

Не е изключено да получите остри критики от близките си заради дадени, забравени и неизпълнени обещания. Проявете отговорност и направете каквото зависи от вас. Една популярна песен твърди, че „по-добре късно, отколкото никога“. Възползвайте се.

Лъв

Не бъдете прекалено взискателни спрямо хората от обичайното си обкръжение. Наблюдавайки действията им е много вероятно да установите, че с някои от тях е крайно време да прекратите отношенията си. Направете го без коментар.

Дева

Деловите срещи ще са наситени с недоразумения и всичко ще се случва по-трудно от обикновено. Всеки от участниците ще „дърпа чергата към себе си“. Почти сигурно е, че няма да стигнете до споразумение и виждайки че „тъпчете на едно място“, е по-добре да насрочите разговорите за друг ден.

Везни

Емоционалното ви състояние ще е нестабилно и през по-голямата част от деня коренно различно от това на хората, с които се налага да общувате. Не стигайте до крайности. Ако имате възможност да ограничите контактите, направете го. В противен случай просто запазете присъствие на духа.

Скорпион

Поведението на човек, на когото принципно имате доверие, може да ви разочарова. Да не изпълни поет ангажимент или да ви създаде неприятности с действията си. Не бързайте със заключенията. Вземете окончателното си решение, след като разберете какви са причините.

Стрелец

Обстановката около вас ще е неспокойна. Напрежението почти непрекъснато ще расте и то без очевидни причини. Действайте самостоятелно и без да драматизирате. Ако се налага да се намесвате в екипната дейност, направете го колкото е възможно по-ненатрапчиво.

Козирог

Почти непрекъснато ще се натъквате на някакви затруднения в текущата си работа, повечето технически. Опитайте да се справите с тях, преценявайки фактите от различни ъгли. Ако нищо не ви принуждава да бързате, потърсете помощ от по-опитни колеги.

Водолей

Нито взимайте, нито давайте пари назаем. Ще е трудно да уредите каквито и да било финансови въпроси. Дори някой твърдо да ви е обещал подкрепа, имайте си едно наум, че в последния момент може да откаже.

Риби

Почти сигурно е, че по време на разговори с шефа или колегите ще останете с впечатлението, че говорите на различни езици или че те изобщо не ви чуват. Ще ви е неприятно, но по-добре не се опитвайте да привлечете вниманието им с идеите си. Не само няма да ви подкрепят, но някой от тях може да злоупотреби и след време да ги предложи като свои.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари