IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 8 юли

8 юли 2021 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Отношенията с околните продължават да са сложни. Съобразявайте се със спецификата на събеседниците и подхождайте към сложните разговори с идеята, че е много вероятно да не стигнете до споразумение. Така, каквото и да се случи, поне няма да се ядосате.

Телец

Привлекателни сте, настроението ви е романтично и вниманието ви много лесно може да бъде спечелено с няколко комплимента или мил жест. Мисълта за любовна авантюра никак не ви е чужда. Имайте предвид, че ако я започнете сега няма да е трайна, а краят ще е по-скоро разочароващ.

Близнаци

Ще се наложи да анализирате прилаганите към момента финансови политики и сериозно да се замислите за приложимостта им, дали не се нуждаят от актуализация или изобщо от промяна на метода. Необходимостта от непредвидени разходи може да ви принуди за известно време да „затегнете колана“. Няма да е фатално, а само неприятно.

Рак

Въздържайте се от закупуване на скъпи предмети и от дългосрочни инвестиции. И в двата случая възможността да се окажете губещата страна не е за пренебрегване. За предпочитане е да се съсредоточите в текущата си работа и да отложите важните решения.

Лъв

Разчитайте само на себе си. Каквито и уговорки да имате днес е много вероятно да не се осъществят, част от деловите срещи да отпаднат, а личните обещания да се окажат абсолютен мираж. Следвайки собствения си график, поне няма да претърпите материални загуби.

Дева

Не приемайте на доверие твърденията на новите си партньори, колкото и надеждни да ви изглеждат. Много по-вероятно е да се опитат да ви използват за реализация на собствените си цели, отколкото да са ориентирани към създаване на трайни бизнес-отношения с вас.

Везни

Наблюдавайки поведението на членовете на семейството може да останете с впечатлението, че основната им цел днес е да развалят отношенията си необратимо. Каквото и да се случи, не се намесвайте. В крайна сметка те ще се разберат, а вие ще влезете в ролята на „боксова круша“, което със сигурност няма да ви хареса.

Скорпион

Ще сте доста по-разсеяни от обикновено, а и комуникацията ще е по-интензивна, което още повече ще пречи на концентрацията ви. Проверявайте работата, която вършите внимателно и по няколко пъти. Помнете кое къде слагате, за да не се наложи в края на деня да издирвате „безследно изчезнали“ вещи и документи.

Стрелец

Ограничете разходите само до ежедневните покупки и не приемайте предложението на приятел за обиколка по магазините с цел подобряване на настроението. Спонтанно и импулсивно ще купите нещо, което хем ще се окаже ненужно, хем ще ви навлече недоволството на близките и ще предизвика неприятни разправии.

Козирог

Личните и в частност романтичните отношения ще са противоречиви. Хората, които ви привличат и се стремите да им угодите може дълбоко да ви разочароват, а онези, на които нямате особено доверие, да ви изненадат приятно. И в двата случая не приемайте впечатленията си за окончателни.

Водолей

Изненадващо запознанство може да ви въодушеви и стимулира към ексцентрични прояви. Не прекалявайте и не стигайте до крайности, за да не се получи „обратен“ ефект. Вместо да направите благоприятно впечатление, да отблъснете обекта на симпатиите си още преди да сте се опознали.

Риби

Обсъждането на въпроси от финансов и материален характер може да се окаже изключително вредно и разрушително за отношенията ви с участниците в дискусията. Усетите ли, че обстановката се „нажежава“, измислете благовиден предлог за прекратяване на разговора. Запазете спокойствие, за да запазите връзките си във вида, в който са.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари