IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 9 юли

9 юли 2021 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Настроението ви ще е доста нестабилно днес. Ограничете разговорите си с близките, а с непознати не общувайте изобщо. Засега задръжте стартирането на нови проекти, дори да сте абсолютно сигурни в собствените си възможности. Затрудненията ще се появят оттам, откъдето най-малко очаквате.

Телец

Не разпилявайте силите си в няколко дейности едновременно. Със сигурност ще ги започнете с ентусиазъм, но в края на деня ще установите, че не сте стигнали дори до „кривата круша“ и ще ви стане неприятно, че не сте използвали ресурсите си достатъчно ефективно.

Близнаци

Звучи парадоксално, но със сложните казуси, които предишните дни са ви затруднили и разтревожили днес ще се справите буквално „с един замах“. Не споделяйте успеха си, колкото и да се чувствате горди с постигнатото. Запазете спокойствие и наблюдавайте. Ще установите кой всъщност умишлено ви е „слагал прът в колелата“.

Рак

На доста нелогични ограничения ще се натъкнете днес и предимно от субективен характер. Когато другите аргументи не вършат работа, използвайте пленителната си усмивка. Тя е най-силното ви оръжие, с което можете да предразположите дори най-намусения държавен служител.

Лъв

Изпълнявайки професионалните си задължения може непрекъснато да се натъквате на някакви препъникамъни. Ориентирайте се към рутинните занимания, при които дори да допуснете някаква грешка, няма да е фатална. За сметка на това обаче домашните и битови задачи ще ви се получават „като за изложба“.

Дева

Ако не си създадете оптимален режим на труд и почивка ще „загубите мощност“ още на обед. Във ваш интерес е да преценявате самостоятелно важността на задачите, които ви възлагат и да не позволявате да ви манипулират с прословутата реплика: спешно е.

Везни

Някой, с когото сте в конфликт ще ви поиска извинение. Не отказвайте. Важното в случая е, че човекът е осъзнал не само грешката си, а и последствията от нея. Освен това добрият пример никак не е за подценяване.

Скорпион

Участвайки в общи дискусии бъдете пределно внимателни. Уверете се, че сте разбрали абсолютно точно смисъла на обсъждането преди да вземете участие и да изразите мнението си. В противен случай може да попаднете в доста неизгодна ситуация.

Стрелец

Случайно стечение на обстоятелствата ще ви създаде подходящи условия, за да представите пред сравнително широка аудитория проект, над който работите от доста време. Направете си ясна програма за действие с всички тънкости, детайли и най-вече уязвими места преди да започнете. Така ще сте готови да отговорите дори на най-сложните въпроси.

Козирог

Ще получите видими резултати от дейности, довършени преди доста време. Ще получите и оценки, които при това ще са коренно противоположни. Част от тях ще са критични, друга част – хвалебствени. Анализирайте внимателно и едните, и другите. Ще са ви еднакво полезни.

Водолей

Изненадващи, но затова пък особено приятни, допълнителни финансови постъпления ще ви заредят с оптимистично настроение за целия ден. Не бързайте да ги изразходвате. По-добре заделете резерв, с който да си позволите покупка, за която отдавна мечтаете, но до този момент по някакви причини не сте могли да си позволите.

Риби

Не се противопоставяйте на задачите, които ви възлагат и не ги отхвърляйте. Просто се заемете и проучете същността им старателно. Със сигурност ще откриете, че има обективни причини да бъдат отложени. Представете аргументите си и изчакайте. Крайният резултат напълно ще ви удовлетвори.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

... ( преди 2 години )
dano e za hubavo . dano e svurzano s 6tastie . nai- ve4e pone malko radost za liubimia mi goliam bliznak.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар