IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 12 юли

12 юли 2021 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Конструктивният начин за изразходване на енергията е да се включите пълноценно в екипната работа. Сътрудничеството във всички сфери на дейност е гаранция за успешно начало дори на най-смелите проекти.

Телец

Ако имате желание да реализирате каквито и да било промени, проявете инициатива. Почти няма направление, в което да не напреднете поне с крачка в осъществяването на идеите си. В края на деня със сигурност ще има от какво да сте доволни.

Близнаци

Контактите ще са интензивни. По време на професионални дискусии е възможно да се появят остри разногласия и напрежение. Случи ли се, приемете го като сигнал, че има детайли, върху които трябва да поработите допълнително.

Рак

Меркурий вече е във вашия знак. Използвайте всяка свободна минута за набавяне на липсващите ви знания. Оформяйте писмено становището си по предстоящите за обсъждане въпроси. Така, ако се наложи да правите някакви корекции в последния момент, ще сте съхранили първоначалната си концепция.

Лъв

Много е вероятно да се наложи да предприемете непредвидено пътуване на близко разстояние за изпълнение на професионални задачи. Не го отлагайте. Във връзка с него ще успеете да уредите и важен юридически казус, който ви засяга лично.

Дева

Ще получите важни известия, които очаквате отдавна. Благодарение на тях ще успеете да систематизирате мислите и да формулирате идеите си. Ще се справите с проблеми, които са ви създали затруднения в края на предишния месец.

Везни

Благоприятна промяна на обстоятелствата, свързана със субективен фактор, ще ви подскаже нестандартен вариант за довършване на изостанал проект. В дъното на ситуацията ще стои присъствието или отсъствието на конкретна личност, която е възпрепятствала процеса.

Скорпион

Случайно и при това мимолетно запознанство ще ви окуражи да стартирате изпълнението на някои от най-смелите си замисли. Ще е разговор с впечатляваща личност, от която ще получите ценни насоки и препоръки. Ще се запечата в съзнанието ви, дори пътищата ви никога повече да не се пресекат.

Стрелец

Разговорите с влиятелни специалисти или такива, които са на по-високо ниво в йерархията от вас ще са пълноценни и окуражаващи. Ще получите одобрение на предложения, които преди време са ви били отказани поради неразбиране. Следващият етап е да си осигурите ресурси.

Козирог

Не е изключено да ви ангажират с обучение или въвеждане в работата на по-неопитни колеги. Приемете задачата любезно и се постарайте да създадете приветлива работна обстановка. Със сигурност ще си спечелите привърженици.

Водолей

Ще разполагате с подходящи условия за рационализиране, улесняване на работния си процес или изпробване ефекта от някои експерименти. Ще успеете да приложите знания и умения, получени преди доста време, чието значение към момента сте подценявали.

Риби

Не отказвайте на покана за присъствие на дискусия, семинар или друга форма за презентация на постиженията си пред публика. Не само ще направите полезна реклама на уменията си, но и ще създадете полезни професионални контакти.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

... ( преди 2 години )