IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 13 юли

13 юли 2021 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Цялостната ви същност ще е истинско съчетание на страст и романтизъм. От една страна ще ви се иска да разкриете дълбоките си преживявания пред някого, а от друга – да се почувствате нужни и обичани. Ако си осигурите подходяща компания, със сигурност ще осъществите и двете си желания.

Телец

Отношенията на всички нива и от всякакъв характер ще са изключително хармонични и пълноценни. Без излишни обяснения и тежки разговори ще възстановите добронамерените отношения с хора, с които по някакви причини от известно време сте на дистанция и ще почувствате огромно облекчение от така стеклите се обстоятелства.

Близнаци

Във ваш интерес е да съчетаете личните си планове с обстановката, която ще е доста динамична. Убедителни причини ще ви подскажат, че е подходящо да вземете участие в публично мероприятие с доста широк кръг участници. Отлична възможност да разгърнете творческите си концепции и да създадете нови делови партньорства.

Рак

Много е вероятно да получите изненадваща покана за личен или семеен празник. Отзовете се непременно. Тържеството ще е наситено с ярки емоции, запомнящи се преживявания и искрени откровения, насочени лично към вас.

Лъв

Молба за помощ от приятел първоначално ще ви изненада, а след това може да ви изпълни с противоречиви чувства. Поведението на човека ще е прекалено театрално и превзето, до степен че да предизвика недоверие у вас. Разберете колкото е възможно повече детайли по случая, преди да дадете окончателния си отговор.

Дева

Необходимостта да участвате в реализацията на чужд проект ще ви постави в непозната среда с непознати партньори. Приемете ситуацията без излишни емоции. Слушайте, наблюдавайте и анализирайте получената информация. Безусловно ще прецените на кого можете да имате доверие и от кого да стоите колкото е възможно по-далече.

Везни

Странен ден, в който поведението на хората около вас може да ви накара да се чувствате като „между чук и наковалня“. Човек, към когото сте напълно безразлични да ви атакува с любовно обяснение, а друг, с когото търсите близост да ви „подмине като малка гара“. Правилната тактика е да не привличате вниманието. Дилемата ще се разреши по естествен път.

Скорпион

Контактите ще са динамични, а разговорите – повече от обикновено и по-напрегнати. Постарайте се да овладеете импулсивните реакции. Изказвайте мнението си, само ако разполагате с неоспорими аргументи.

Стрелец

Не се разочаровайте, ако колегите или шефът не проявят заинтересуваност към предложенията ви, целящи повишаване на ефективността и улесняване на работата. Приемете, че в момента просто не са в състояние да размишляват по темата. Със сигурност ще имате „втори шанс“.

Козирог

Поведението на някой от близките може да предизвика истинско недоумение. Да ви е трудно да прецените дали става въпрос за истински проблем или просто за каприз. Проявете търпение. Както и да подхванете разговора ще се стигне все до разправия, така че по-добре изчакайте.

Водолей

Неясен намек на приятел ще ви разтревожи или натъжи. Не приемайте чутото като окончателно и най-вече като искрено мнение. Може би е обикновено предизвикателство, целящо да провери отношението ви.

Риби

Необичайна ситуация на работното място ще предизвика паника и неувереност сред колегите ви. Доверете се на интуицията и лидерските си заложби. Веднъж „хващайки бика за рогата“ ще покажете на какво сте способни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари