IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Каква е идеалната жена за мъжа Дева?

22 юли 2021 17 30

Вижте какво ги провокира да се влюбят

Снимка: Istock

Мъжът Дева е в състояние да завладее почти всяко момиче. По-точно онази, която е харесал, той определено ще очарова. Защото той знае как да ѝ угоди с галантното си ухажване, красиви жестове и да създаде такава атмосфера на топлина и грижа, в която е просто невъзможно да не се предаде.

Неговата идеална жена

1. Първо става приятел и спътник на мъжа, а след това и спътник в живота. Тя не се притеснява, че трябва да изчака мъжа да види в нея нещо повече от просто приятел.

2. Знае, че твърде силните емоции уморяват мъжа Дева. Да знае как да бъде сдържана и да подрежда нещата – прилича повече на бизнес отношение, отколкото на страстно влюбени.

3. Спокойно приема навика на Девата да критикува и да прави коментари. В същото време той не забравя да изслуша казаното впоследствие и не се обижда.

4. Тя е готова и за факта, че мъжът Дева е доста тревожен човек. Понякога някаква дреболия може да го влуди и той дълго ще страда, ще мрънка и няма да намери място за себе си. Не обезценява преживяванията му, дори ако изглеждат твърде емоционални.

5. Не се бърка в проблемите и емоциите му, когато поиска да е сам. Това е времето, когато мъжът Дева мисли за нещо. Жената трябва да знае – той ще подреди всичко и отново ще стане емоционално достъпен и отворен за половинката си.

6. Знае, че мъжът ѝ има мания за чистота и подреденост. Не трябва да държи мръсни неща в банята в продължение на седмици. И да не го довежда до нервен срив, като кани гости в непочистен апартамент.

7. Знае как да оцени колко работи мъжа Дева, да му се възхищава, да го похвали.

8. Жената до него трябва да е равностойна по интелигентност и възгледи за живота.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари