IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Каква е идеалната жена за мъжа Риби?

28 юли 2021 17 30

Вижте какво ги провокира да се влюбят

Снимка: Pixabay

Мъжете от този знак са най-миролюбивите, симпатични и спокойни представители на силния пол. До тях всяка жена чувства спокойствие и склонността им към мистиката и завладяващи разговори покорява дамите. В същото време Рибите са неуловими и мечтателни. Те сякаш ви убягват, дори когато със сигурност виждате, че мъжът ви е харесал.

Рибите са много емпатичен и интуитивен знак. За тях е лесно да се каже, че те усещат и ще забележат, ако нещо не е наред. Тези мъже виждат по-дълбоко от другите в една връзка. Имайте предвид, че спонтанността е тяхната силна страна. Мъжете Риби могат да променят плановете си в един момент. Да, с тях ще бъде чудесно, но в същото време не очаквайте никаква сигурност.

Неговата идеална жена

1. Да знае, че Рибите плуват по течението и да поема инициативата в свои ръце. В същото време да знае как да покаже, че прави това не по егоистични причини, а водена от общите им интереси.

2. Знае, че е чувствителен и уязвим, въпреки външната студенина.

3. Да има добри маниери и да не играе несериозно и леко момиче.

4. Има положително отношение към семейните ценности, семейството и привързаността към децата и животните.

5. Да е сантиментална и да позволява на мъжа Риби да покаже сантименталността си.

6. Искрено се интересува от вътрешния свят на своя човек, неговите мечти, планове, вкусове и мнения.

7. Самостоятелна, емоционално независима и знае какво иска от живота.

8. Притежава търпение и е готова да прости.

9. Открито говори за своите желания и чувства – казани на глас, те ще бъдат по-трудни за игнориране на манипулативния мъж Риби.

10. Да знае, че Рибите обичат да се чувстват като жертва. Знае как да подкрепя и насърчава вместо да сипе обвинения за слабост.

11. Стреми се към духовно просветление и заедно с него ще разбере идеите на Вселената.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари

pipinana1 ( преди 2 години )
niamam ideia . i ne pluvam , a napraavo potuvam. taka 4e 6te me tegli na buksir ....koeto sami se se6tate 4e niama kak da stane . prosto 6te me zareje.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар