IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как можете да загубите бързо и лесно мъжа Телец?

30 юли 2021 17 30

Вижте мнението на астролозите

Снимка: Istock

Въпреки всички прекрасни качества на мъжа Телец, едно нещо остава непроменено – знае точно какво иска от партньорката си и от връзката. Той е доста упорит и стабилен в принципите си. Така че не се заблуждавайте, че мъжът Телец ще се промени заради вас. Ще получите точно това, което виждате. Трябва да се запасите с мъдрост и търпение, свързвайки живота си с представителя на този знак.

Телецът е готов да инвестира в отношения и вярва, че хората се развиват като двойка. Ако Телецът е влюбен, това е завинаги. Обектът на страстта към Телеца е най-красивият и деликатен. Този образ на Телеца ще продължи през годините, дори когато и двамата остареете.

Има обаче и поведение, което може да го отблъсне и да го загубите.

Кои са сигурните начини да загубите мъжа Телец?

1. Избързвате с решенията за вашата връзка, приемайки неговите консервативни и галантни жестове като сигурен знак за бъдещето ви. Телецът не може да издържи да го притискат.

2. Демонстрирате студенина, когато Телецът бавно, но сигурно показва своите чувства и страст.

3. Накарайте Телеца да ревнува от истории за минали романи или флиртове в настоящето. Той или ще се разочарова от вас, или вероятно ще ви посочи вратата.

4. Пренебрегвате или обезценявате финансовите таланти на Телеца, отнасяте се несериозно относно харченето и спестяването на пари.

5. Подценявате значението на комфорта и предвидимостта в живота на домошаря Телец.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари

Pipi ( преди 2 години )
pipinana1 - ти остави тези сложни неща от живота, а вземи един буквар и го прочети. После си купи и читанка.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
pipinana1 ( преди 2 години )
ne znaia . ne sum po sdelkite dali da sme zaedno i kak . gledam da spazvam pravilata i mujut da re6ava. no - vseki slu4aai si e razli4en .
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар