IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как можете да загубите бързо и лесно мъжа Близнаци?

31 юли 2021 19 30

Вижте мнението на астролозите

Снимка: Istock

Близнаците лесно се сприятеляват и също толкова лесно се разделят. За да привлечете мъж Близнаци, трябва винаги да сте във възход и да правите нещо ново всеки път. Те много бързо свикват с това, което имат, и започват да се отегчават. И от скука може да се загледат по нещо чуждо. Това не означава, че Близнаците са нестабилни, но все пак имайте едно наум. Трябва да сте изобретателни, за да нямат Близнаците време да мислят за никого, освен за вас!

Мъжът от зодия Близнаци бързо се влюбва, но може също толкова бързо да се охлади към любимата си. Мъжете от този знак, като правило, се женят няколко пъти през живота си.

Как е най-лесно да изгубите мъжа Близнаци?

1. Станете скучни, предсказуеми, недоволни и се опитвайте да накарате Близнаците да решават битовите въпроси.

2. Да се поддадете на манипулациите на Близнаци, да попаднете под неговото влияние.

3. Не го слушате и като цяло се радвате, когато най-после замълчи. Мълчанието на Близнаци с любимата му жена е първият знак, че той е започнал да се отдалечава от нея.

4. Обезценявате преживяванията му. Близнаците имат много тревожен и неспокоен ум. Те са склонни към депресия и самозаблуда, въпреки престорената си жизнерадост.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари