IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичен хороскоп - какво да очаквате?

26 юли 2021 15 00

Астрологична прогноза за периода 27 юли – 1 август

IStockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Какво да очаквате през новата седмица?

Tialoto.bg ви предлага хороскоп за периода 27 юли – 1 август. Изготвен от астролога Петя Георгиева, той ще ви даде отговор на този въпрос.

Овен

Част от конфликтните ситуации ще стигнат до логичното си разрешение. Ще разполагате с подходящи условия за стартиране на дейности, които обмисляте от доста време. Те ще се окажат и едно добро начало на следващия месец. Контактите ще са интензивни. Предстоят запознанства с нови хора, които с течение на времето ще се превърнат в надеждни партньори. Ще се справите със затрудненията по-лесно, отколкото си представяте. За уреждане на лични въпроси проявете инициатива.

Телец

В края на единия месец и началото на следващия напрежението ще се повишава. Ще се наложи да се натоварите с повече отговорности. Успоредно с това, обаче, ще създадете контакти с нови хора, не е изключено да осъществите няколко служебни пътувания. Дейности, които от доста време циклят на едно място ще стигнат до финалната права. Със сигурност ще усетите пристъпи на умора, но и със сигурност ще стабилизирате професионалните позиции и финансовото състояние.

Близнаци

Малко сложен е периодът, който ви предстои. Един или няколко души от най-близкото обкръжение може да ви разочароват с постъпките си. Опитайте се да наблюдавате, да анализирате, да обмисляте задълбочено ситуациите, в които попадате. Придържайте се към принципа, че спонтанните реакции са доста вредни и, ако успеете да ги овладеете, ще си спестите куп неприятности. Не допускайте да ви въвличат в интриги. Избягвайте разговорите, насочени към изясняване на лични отношения.

Рак

Ще има с какво да се поздравите в края на месеца, който почти съвпада с края на седмицата. Ще довършите сложни финансови или имуществени сделки по начин, напълно удовлетворяващ изискванията ви. Предстоят промени в почти всички жизнени сфери. Част от тях ще ви харесат, други – не, но реалният ефект от тях ще установите по-късно. Съобразявайте се с възможностите си и не се натоварвайте с повече работа, отколкото можете да изпълните. която ще разширите и стабилизирате влиянието си.

Лъв

Събитията ще са разнообразни, със сигурност няма да скучаете. Ще има от всичко по малко: и професионални успехи, и романтични вълнения, и финансови грижи, и социални междуособици. От вас се изисква само да не се отчайвате, да не се отказвате от предварителните си намерения, да не прекалявате с претенциите и да не надценявате възможностите си. Почти непрекъснато ще сте в центъра на вниманието и ще определяте насоката на развитие на събитията. Бъдете старателни, с каквото и да се заемете, защото постиженията ви ще получат одобрение, но и грешките няма да останат незабелязани.

Дева

С каквото и да се заемете през тази седмица, ефектът ще се отрази в две направления: върху отношенията и върху финансите ви. Започнете периода с точен график, старателно разпределяне на ресурсите и подреждане на предметите около себе си. Ще попаднете на интересни „открития“. В купчините от какво ли не ще откриете разни неща, които от доста време са в списъка на „безследно изчезналите“. Част от тях ще са със сантиментална стойност, други – съвсем приложими, но и едните, и другите ще ви зарадват. С малко повече инициатива и без съществени усилия ще изгладите съществуващите към момента конфликти от всякакъв характер

Везни

Престоят промени, които не само трябва да възприемете без излишна тревога, но и да се възползвате максимално от тях. Ще се наложи да се справите с допълнителни професионални задачи. Те, за щастие, ще са свързани с допълнително заплащане, което ще ви дойде съвсем навреме, защото ще имате и непредвидени допълнителни разходи. Изобщо, събитията в края на единия и началото на следващия месец ще са показателни и предизвикателни. Съвсем обикновено уж пътуване ще се превърне в забавно приключение, наситено с непознати преживявания. Деловите контакти ще са пълноценни и перспективни.

Скорпион

Ще ви е нужен умерен оптимизъм и доза наблюдателност през тази седмица. В съчетание с прословутата ви съобразителност и силна логика ще успеете да се справите с не особено приятните преживелици. Затрудненията ще са свързани с професионалните контакти и предимно със стоящите на по-високо йерархично ниво от вас. Непредвидени допълнителни разходи ще създадат и финансови грижи, но за щастие, бързо ще успеете да възстановите баланса. Въздържайте се от решения с дългосрочен ефект, ако не разполагате с достатъчно информация, ако сте под стрес или ако преценявате, че отговорността за тях трябва да е колективна. В личен план събитията ще са радващи.

Стрелец

Социалните контакти ще създадат подходящи предпоставки за разгръщане на личните ви умения. Участието ви в различни публични мероприятия с многолюдно присъствие ще е положителен фактор с разностранен ефект: създаване на надеждни делови връзки, намиране на последователи, осигуряване на спонсорство или поне подкрепа за реализация на дългосрочните ви проекти. Затрудненията ви, до колкото ги има, ще са свързани с дефицита на време. Необходимостта да предприемете едно или няколко служебни пътувания ще ви принуди да променяте текущия си график „в движение“, но слабостта ви към пътешествията ще компенсира неудобството.

Козирог

Част от отложените занимания изведнъж ще придобият особена важност и ще се окаже, че трябва да ги довършите в съкратени срокове, за да продължите текущите си задачи максимално бързо, но за сметка на това с минимални усилия. Успоредно с тях ще се наложи да комбинирате личните с професионалните ангажименти, защото личните ще са свързани предимно с близките ви, на които няма как да откажете помощ, а професионалните ще ви осигурят предпоставки за преодоляване на следващото стъпало в служебната структура. Ситуацията наистина на моменти ще е повече от напрегната, но умението да се мобилизирате е едно от неоспоримите ви качества, гарантиращо успехите, към които се стремите.

Водолей

Всеизвестно е, че вие обичате промените, обикновено успявате да реагирате бързо и гъвкаво, но… ако сами сте инициирали тези промени. Ако ги възприемете като външна принуда нещата стоят по съвсем друг начин. Не само съзнателно отказвате да ги възприемете, но и подсъзнателно търсите начин да се противопоставите. Запазете присъствие на духа и се постарайте да смените подхода през тази седмица. Адаптирайте се към събитията и помислете как да се възползвате от тях максимално. Участвайте активно в колективните дейности, заемайки се първоначално с изпълнителски функции. Давайте мнението си само, когато ви попитат или в критични моменти. Със сигурност ще си осигурите заслужени бонуси.

Риби

Намалете темпото и не се състезавайте нито с времето, нито със себе си. Преценявайте и анализирайте предварително задачите, които ви възлагат. Проверявайте внимателно ресурсите, с които са обезпечени, инструкциите за работа. Уточнявайте подробно сроковете на изпълнение и очакваните крайни резултати. Звучи прекалено педантично, но ще ви спести поредица недоразумения и досадни разговори с колеги, шефове и партньори. Приятните преживявания ще са свързани с близките, семейството, любимия човек, приятелите. Всяка минута в тяхната компания ще е пълноценно и изпълнено с вдъхновение време. Не ги лишавайте от присъствието си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари