IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 27 юли

27 юли 2021 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Нищо няма да е случайно. Както доброто, така и лошото ще е резултат от предишни ваши постъпки. Каквото и да се случи, не се изнервяйте, а опитайте да намерите връзката между причината и следствието. Точно тя ще ви подскаже правилния следващ ход.

Телец

Посветете се предимно на познатите си текущи задължения. Важните делови разговори и сложните задължения е по-добре да отложите за няколко дни. Ако не се налага да купувате скъпи стоки, не го правете.

Близнаци

Не реагирайте на злонамерени нападки от страна на околните. Тактиката „око за око, зъб за зъб“ е крайно неподходяща за днес. По-добре замълчете, игнорирайте ги и наблюдавайте. Ще се удивите като видите колко бързо ще си получат заслуженото.

Рак

Без проблеми ще се справите с финансови операции на малки суми. Ако се налага да заплащате някакви такси, данъци, лихви или да връщате дребни заеми, то използвайте днешния ден. Съвсем скоро ще възстановите изразходваното.

Лъв

Ако днес ви се стори, че всички искат да ви прехвърлят част от задълженията си, няма да сте далеч от истината. Не си заслужава да се заемате, обаче. Приходите ви изобщо няма да се увеличат, а на най-обикновена благодарност дори не се надявайте.

Дева

Дефинирайте основната си цел още от сутринта и се придвижвайте към нея старателно. На моменти може да се наложи да действате по схемата „крачка напред – две назад“, но това не бива да ви плаши. Приемете временните задръжки като пауза за обмисляне на детайлите.

Везни

Придържайте се към истината, колкото и нелицеприятна да изглежда. Не се заблуждавайте, че съществува т. нар. „благородна“ лъжа или „необходима“ лъжа. Изричайки такава, дори да я накичите с благозвучен епитет, може да развалите отношенията си с човек, на когото много държите.

Скорпион

Енергетиката ви ще е леко нестабилна. Ограничете контактите с хора, които непрекъснато се опитват да ви занимават с грижите си. За сметка на това общуването с деца, произведения на изкуството или домашните ви любимци ще има тонизиращ ефект.

Стрелец

Обстановката на работното място ще е динамична. Ще разполагате с условия за напредък. Действайте активно, решително, но обмислено. Преценявайте внимателно подробностите и няма начин да не постигнете замислите си.

Козирог

Съвсем неочаквано ще получите похвала, благодарност, може би дори материален еквивалент за работа или услуга, която сте направили преди доста време. Жестът ще ви зарадва, окуражи и зареди с увереност в собствените ви способности.

Водолей

Няма значение към какви занимания ще се ориентирате днес. Стига да си създадете точна схема на работа, нищо не би ви затруднило. Съобразявайте се предимно с физическото си състояние и не прекалявайте с натоварванията.

Риби

Съобразявайте се с настроението на събеседниците си. Избягвайте спорните теми, особено пък свързаните със спорт, мода и политика. Дори безобидна на пръв поглед реплика може да предизвика сериозна словесна престрелка с непредвидим край.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

... ( преди 2 години )