IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 30 юли

30 юли 2021 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Силите ще ви стигнат буквално за всичко. В състояние сте да реализирате и най-смелите си замисли. Достатъчно е само да не се отклонявате от първоначалните намерения и да не се сравнявате с околните.

Телец

Не се съмнявайте в себе си и не разчитайте на късмет. Съчетайте вижданията с натрупания опит и ще стигнете до оригинален вариант на обичайно занимание. Крайният ефект ще ви подейства окуражаващо.

Близнаци

Не е изключено да получите минимален допълнителен приход от случаен източник като лотария, томбола. Не бързайте да го харчите. Съвсем скоро ще можете да направите също толкова малка, но обещаваща инвестиция, която доста време ще работи за вас.

Рак

Повече от едно интригуващо предложение за промяна на работното място или длъжността може да ви отправят днес. Приемете ги без излишен ентусиазъм и с доза от присъщата ви мнителност. Преценете всички предимства и недостатъци, включително тези със социален ефект.

Лъв

Успехите ви зависят от два фактора: да не се съмнявате в себе си и да се възползвате максимално от обстоятелствата, каквито и да са. Дори промяната на една задача с друга, при необходимост, ще е по-добър, макар и по-трудоемък вариант, от това да изчаквате „подходящия“ момент.

Дева

Оптимални резултати ще получите от търговски сделки, засягащи личното ви имущество. Независимо дали имате желание да продадете нещо свое или проучвате възможностите за покупка, ще попаднете на правилната оферта при изгодна и за двете страни цена.

Везни

Бихте могли да реализирате сериозен професионален напредък, свързан и с финансов еквивалент, ако успеете бързо и точно да отделите важното от незначителното. Заниманията ви преобладаващо ще са трудни, но предизвикателни и даващи идеална възможност да докажете на какво сте способни.

Скорпион

Не прекалявайте с натоварванията, ако още преди обед започнете да усещате пристъпи на умора и липса на концентрация. Разпределете времето на равни части за работа и почивка и не оставайте дълго в затворени помещения. Чистият въздух, макар и топъл е за предпочитане.

Стрелец

Опитвайки се да сторите някому добро, не преминавайте границата на реалността. Не представяйте фактите в илюзорен блясък. Всяка деформация на истината, макар и „с добри намерения“, ще се отрази зле на отношенията ви.

Козирог

Ще се наложи да вземете част от решенията си бързо и с недостатъчно налична информация. Преценете нивото на риск дотолкова, доколкото да засегне само вас. Натоварването с чужда отговорност ще се окаже твърде неприемливо.

Водолей

Ще ви предложат участие в проект, чиято тема принципно представлява интерес за вас. Не отказвайте, но и не възлагайте прекалено големи надежди за собственото си участие в схемата. Вашите виждания може да са различни от тези на възложителя.

Риби

Контактите на всички нива ще са изключително плодотворни. Ще успеете да убедите шефовете си в перспективността на предлаганите от вас идеи. Направили сте първата крачка, не бързайте със следващата. Първо подсигурете ресурсите.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари