IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Snimka Posoka Boec

Седмичен хороскоп - какво да очаквате?

2 август 2021 14 50

Астрологична прогноза за периода 2 - 8 август

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Какво да очаквате през новата седмица?

Tialoto.bg ви предлага хороскоп за периода 2 юли – 8 август. Изготвен от астролога Петя Георгиева, той ще ви даде отговор на този въпрос.

Овен

Увлечени в работа няма да усетите как ще изтекат първите няколко дни. Ще са наситени с делови срещи, разговори, домашно-битови и семейни задължения. Добри резултати ще получите от дейности, свързани с инвестиране, финансови операции, покупко-продажба на дребни предмети, прилагане на нови методи на работа. Не се изненадвайте от обзелата ви умора. При такава динамика е нормално. Постарайте се да не се конфронтирате с близките си, когато сте изнервени. Разправиите с тях със сигурност няма да ви успокоят. Използвайте всяка свободна минута за почивка на открито, по възможност сред зеленина.

Телец

През първата половина на седмицата безпроблемно ще уредите различни въпроси, отнасящи се до професионалните ви задължения, оборудването на работното място, финансови уговорки за малки суми. Въздействието ви ще е осезателно, ще сте изключително убедителни и, каквито и разговори да се налага да провеждате, ще съумеете да прокарате позициите си. Занимайте се с най-трудните теми и най-неотстъпчивите събеседници. Този път със сигурност ще приемат предложенията ви. С приближаването на новолунието е вероятно да настъпят и затруднения от личен и семеен характер. Опитайте се да овладеете ситуацията и не позволявайте на напрежението да ескалира.

Близнаци

Начало на месеца, начало на седмицата, начало и на низ от приятни изненади. Те ще ви вдъхновят, ентусиазират и подскажат, че е крайно време да промените някои елементи от динамичния си стереотип. Да проявите повече решителност и активност. Ще се убедите, че сте не само единствените, но и най-добрите режисьори на собствения си живот. Много малко е нужно, за да придобиете повече смелост. В края на седмицата е вероятно да получите случаен минимален допълнителен приход. Пак в този период ще намерите изгодни варианти за операции с имущество. При необходимост от ползване услугите на кредитни или банкови институции обмисляйте внимателно нивото на риск. Източник за разочарования, до колкото ги има, ще са личните отношения.

Рак

Намаляващата Луна, която е ваш управител, ще окаже влияние върху работоспособността, концентрацията и решителността ви при това по същия начин – намаляващо. Правилната тактика в такъв момент е да не се форсирате излишно, да не надценявате възможностите си, да разпределяте силите си равномерно и с идеята да свършите важното и неотложното, а не всичката работа на целия свят. Не се стремете към напредък на всяка цена, а към съхраняване на тонуса и запазване на продуктивността си на еднакво ниво през целия период. Да избегнете фатални грешки в случая е по-важно, отколкото да привлечете вниманието с неприсъщи за вас инициативи. Бъдете внимателни, ако шофирате.

Лъв

Напредъкът, колкото и да е минимален, ще е видим във всички направления. Инициативите ви ще получат подкрепа, съдействие, а където е необходимо – и финансиране. Промените ще са свързани предимно с работата – работно място, нови колеги, участие в допълнителен проект, завоюване на позиции и оценка на вече довършена задача. Вариантите са много и различни, а кой ще е конкретно вашият ще стане ясно не по-късно от четвъртък. Последните дни от седмицата посветете на близките си и на роднини, които не сте посещавали отдавна. Радостта ви ще е взаимна.

Дева

Обстановката около вас през първите няколко дни ще е напрегната без очевидни причини. Постарайте се да не участвате в служебни и професионални конфликти. Няма да нанесат преки вреди върху позициите, но ще се отразят зле на настроението ви. Важните делови срещи организирайте в средата на седмицата. Оставете инициативата в ръцете на партньорите. Ще се изненадате, но предложенията им напълно ще удовлетворяват вашите предпочитания. В свободните часове на делничните дни е за предпочитане да сте сред приятелите си. Ако в края на седмицата усетите лека умора, неразположение и нямате желание да правите нищо, просто останете у дома. Пасивната почивка също е полезна.

Везни

Творческият ви потенциал ще е изключително силен в началото на седмицата. Идеите буквално ще се „прескачат“ в съзнанието ви. Няма как да знаете коя е приложима и коя не, за това е най-добре да ги записвате само като концепция. С течение на времето ще се избистрят, ще можете да обобщите нужните ресурси, стратегията за реализация и най-вече нивото им на важност. Заедно с практическите хрумвания ще откриете и възможни източници на спонсорство. Проверете надеждността им без да ги обсъждате в широк кръг събеседници. Не прекалявайте с контактите, новите запознанства ще са по-скоро „губене на време“. Постарайте се да предотвратите семейните конфликти.

Скорпион

Пестете си енергията през първите няколко дни от седмицата, тонусът ви ще е по-нисък от обикновено. Независимо дали сте на работа или в отпуска е във ваш интерес да намалите натоварванията. Естествено, няма как да не се съобразявате с обективните обстоятелства и да пренебрегнете текущите си задължения, но ги изпълнявайте така, че да не застрашите здравето си. След сряда събитията ще са окуражаващи. До вас ще достигнат добри новини, а не е изключено да получите и някакви приятни материални придобивки, достатъчно условие да се въодушевите и да покажете на какво сте способни. Не се лишавайте от почивка, която ще е по-полезна в подходяща компания.

Стрелец

Подгответе се психически, че ще се наложи да се справите с поредица дребни, но изненадващи и доста досадни затруднения. Приемете ги философски. Ако пък ви е по-лесно и ви действа успокояващо да се сравнявате с околните, то имайте пред вид, че техните грижи ще са не по-малко от вашите. Добрата новина е, че след четвъртък „градоносните облаци ще се разкъсат“ и ще осъществявате замислите си „на прима виста“. В този период ще се справите със сложен финансов или юридически казус, резултатите от който ще окажат дълготрайно отражение върху перспективните ви намерения.

Козирог

Обстановката ще е монотонна и почти лишена от динамика. По всяка вероятност никой и нищо няма да ви принуждава да бързате. Вие ще определяте както темпото, така и типа на заниманията. Анализирайте постигнатото до момента, както и причините за неосъществените намерения. Преценете обективно собственото си участие в неуспехите. Поставете в ред ресурсите и приоритетите си. Ако се налага да наваксвате с липсващи знания и умения, сега е моментът да го направите. В последните дни на седмицата близък приятел или роднина ще ви помоли за съдействие по организацията на някакво празнично събитие. Включете се, емоциите ще са незабравими.

Водолей

Условно можете да разделите седмицата на три части. В началото окуражаващите случки ще засягат предимно личния ви живот. Ще се убедите, че сте обичани, предпочитани, че близките ви оценяват високо и държат на вас безусловно. След сряда преживяванията ще продължават да са приятни, но ще са в пряка връзка с професионалния ви статус и бизнеса. Ще получите всичко ново, към което се стремите и което сте си намислили, а най-интересното е, че няма да се наложи да се стараете кой знае колко за въпросните придобивки. Не си правете никакви планове за края на седмицата, оставете се буквално „на течението“. Каквото и да намислите, колкото и сигурно или лесно да изглежда, няма да се случи. Въздържайте се от радикални промени и се наслаждавайте на обичайните житейски радости в семейния кръг.

Риби

Едно от сериозните ви затруднения ще е да овладеете емоциите. Ще сте доста по-раздразнителни, по-обидчиви, а дамите дори и по-плачливи от обикновено. И, за да си спестите излишни неприятности, опитайте да общувате само с близките си. С хора, които ви разбират и приемат с всички предимства и недостатъци. Които не задават излишни въпроси и не ви натоварват с претенциите си. Не се насилвайте да създавате нови контакти и да участвате в публични изяви, ако нищо не ви принуждава да го правите. Утешителната ви „награда“ ще е в почивните дни, когато настроението ви коренно ще се промени. Предстоят приятни изненади, които ще възстановят усмивката, вдъхновението и обичайната ви добронамереност към околния свят.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари