IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Месечен хороскоп за август - какво да очаквате според зодията?

2 август 2021 18 00

Ето какво ще ви донесе последният летен месец

Снимка: iStock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Какво ще ви донесе осмият месец от 2021 година?

Tialoto.bg ви предлага хороскоп за август изготвен от астролога Петя Георгиева, който ще ви даде отговора на този въпрос.

Овен

Довършвайте започнатото. Оставите ли нещо „на изчакване“ съществува риск никога да не го докарате до финалната права. Сравнително често ще се налага да променяте плановете си поради промяна на обстоятелствата. Причините ще са обективни, съобразявайте се с тях. И да се ядосвате, по-добре няма да стане. Доверете се на присъщата си упоритост и не се отказвайте, каквото и да се случи. Търсете правилната тактика, със сигурност ще преодолеете всички проблеми и неясноти. Използвайте всяка свободна минута за престой сред природата. Не се лишавайте от срещи с нови хора, но с ясното съзнание, че трябва да сте отговорни за здравето си.

Телец

Незабравими мигове ще преживеят представителите на вашия знак, които са в отпуска. Имайте пред вид, че „незабравими“ не означава непременно „прекрасни“, но със сигурност ще ги помните дълго време. Окончателната оценка и характеристика ще дадете самите вие след като ги анализирате и осъзнаете в дълбочина какво всъщност се е случило, до колко е било полезно и до колко - не. Ако се появят някакви професионални проблеми, то те ще са свързани предимно с липсата на концентрация и проявата на разсеяност от ваша страна, което означава, че е напълно във възможностите ви да ги избегнете. В личните отношения ще има и спорни моменти, в които е желателно да се откажете от прословутия си инат.

Близнаци

Ще има от какво да сте доволни в горещия летен месец. Ще получите убедителни резултати и висока оценка за вложените до момента усилия в професионалната сфера. Имайте пред вид, обаче, че не всичко ще ви се получи от първия път. Странното е, че по-елементарните занимания ще отнемат повече време и обратно. Организирайте работата си така, че своевременно да можете да заменяте една работа с друга, за да употребите по най-добрия начин времето, с което разполагате. Най-вероятно ще реализирате няколко пътувания, поне едното от които към място, където никога преди не сте били. Ще обмените опит, ще разширите кръгозора си и ще изпитате непознати до момента емоции.

Рак

Връзката ви с околните ще е доста по-ефективна от обикновено. Вие ще ги „заразявате“ с положителното си настроение, а те вас – с нескончаемите си и доста ексцентрични на моменти хрумвания. Професионалните задължения ще са повече, но на порции, в неравномерен ритъм, така че ще имате възможност и за почивка. Не се стеснявайте да потърсите помощ в моментите на неувереност. Обсъждайте съмненията си с по-опитните от вас колеги, на които имате доверие. Ще се окаже прекрасен повод за проверка и стабилизиране на отношенията. Често ще се налага да се натоварвате с несвойствени задължения. Не се опитвайте да ги избегнете. Ще изкачите още едно стъпало в служебната стълбичка.

Лъв

Крайната оценка за предстоящия период зависи от начина, по който ще разпределите времето, силите и като цяло ресурсите си. Във възможностите ви е да реализирате всичките си замисли, стига да действате решително и да не се заблуждавате с оценките си, което означава да не стигате до крайности. Не приемайте твърде лично забележките за работата си. Приемете критиката от към добрата й страна, като повод за самоусъвършенстване. Сериозните затруднения ще са свързани с близките и семейството. Те ще имат нужда от оптимизма и ентусиазма ви, не ги лишавайте от присъствието си. Нужен ви е точен баланс между личното и публичното. Изградите ли го, ще сте в благоприятната позиция да въздействате върху събитията и да се възползвате от тях.

Дева

Предстои много важен етап от личностното ви развитие. Подгответе се психически за изненадващи „обрати на съдбата“, които ще ви подскажат, че е време да преосмислите постиженията си и да приемете част от неуспехите като „необходимо зло“. През по-голямата част от периода ще можете да разпределяте времето според предпочитанията си. Ще разполагате с достатъчно добри условия както за работа, така и за почивка, както за предпочитани занимания в камерна компания, така и за пътуване към непознати дестинации. Основната ви грижа ще е да се придържате към лимита на финансите, с които разполагате и да разположите ангажиментите си във времето така, че между близките ви да няма „обидени и пренебрегнати“.

Везни

Предстои стремителен и стабилен кариерен напредък. Ще е невъзможно да избегнете или „заобиколите“ някои затруднения. Събитията ще се случват с шеметна скорост и първоначално може да ви е трудно да ги възприемете. Запазете спокойствие, наблюдавайте, анализирайте, правете заключения, отнасяйте се отговорно към ангажиментите си. Използвайте максимално творческия си потенциал, предлагайте алтернативни решения за трудните казуси. Сполуката няма да ви подмине, почти непрекъснато ще сте „на гребена на вълната“. Постиженията ви ще са видими. Оставете успехите да говорят за вас, а не вие за тях.

Скорпион

Предстои един доста странен период. Ще се налага от време на време да прилагате хитрости, свързани с лек риск, за да се измъкнете от неудобни ситуации. Почти непрекъснато ще сте изправени пред някаква сложна дилема, а няма да разполагате с достатъчно информация, за да претеглите всички „за“ и „против“. И, понеже голяма част от решенията няма да търпят отлагане, ще ги вземете, но без да сте сигурни в абсолютната им безпогрешност. А в такъв момент ставате неуверени и скептични. Все пак, нещата си имат и положителна страна. Приемете, че трупате опит. Не отлагайте нищо, за да не съжалявате по-късно за колебанието си. Проявете креативност, действайте нестандартно в стандартни ситуации. Разчитайте на близките и се възползвайте от препоръките им.

Стрелец

Предстоят промени, но като истински любители на приключенията, за вас те ще са начин да докажете възможностите си. От особена полза в случая ще е умението ви да „превръщате дефектите в ефекти“. Показвайки всяка дейност от към положителната й страна, ще получите одобрение и подкрепа от колегите си дори за най-ексцентричните идеи, които им поднасяте. Не забравяйте да се отблагодарите по подходящ начин, след получаването на крайните резултати. Отдайте дължимото на участието им. През втората половина на месеца е възможно да ви обземе лека носталгия към миналото. Да ви се прииска да се видите със стари приятели, да възобновите поизостанали отношения. Не е забранено, нито вредно. Направете го, но не позволявайте на миналото да засенчва настоящето и бъдещето ви.

Козирог

Спокоен период, в който единствените неприятности може да бъдат предизвикани от неумението или нежеланието ви понякога да овладявате емоциите си. Най-интересното е, че това ще се случва в моментите, в които не сте особено заети. Заключението: не стойте без работа. Всеизвестно е, че вие сте работохолици. Ако служебните отговорности не ангажират вниманието ви изцяло, то прегледайте изоставените домашни задачи и запълнете свободното време с тях. Със сигурност ще изненадате приятно близките си и ще предотвратите разни конфликтни ситуации. Спомнете си неоспоримата истина, че „няма пълно щастие“ и не се вторачвайте в дреболии. Свободното време си е лично ваше. Ще се чувствате пълноценни, ако го употребите, за да се забавлявате, а не за да „търсите под вола - теле“.

Водолей

Началото на месеца няма да ви впечатли с нищо, но не го приемайте като гаранция за безметежност, а като „затишие пред буря“. Съвсем скоро вихърът на събитията ще ви завърти до степен, в която ще е трудно да подредите даже мислите си. Със сигурност ще решите спешните си проблеми и залог за успешния завършек е нестандартният ви начин на мислене. Придържайте се към принципа, че силите ви не са безкрайна величина. Разпределяйте ги равномерно, възстановявайте ги периодично и ще се насладите на поредната си малка, но ценна победа. Търсете съдействие, когато се налага, но не разчитайте изцяло на външна помощ. Някой от приятелите или познатите може да ви подведе с неизпълними обещания. Заменете мечтите с факти, а илюзиите с реални действия и разчитайте предимно на себе си.

Риби

Цялата палитра от преживявания и нееднозначни случки през този месец ще ви принуди да действате активно и да повярвате във възможностите си. Доста често ще се налага да сменяте подхода към занимания, които са ви до болка познати, а окончателният ефект ще е удивително различен. Колегите и шефовете ви сериозно ще се впечатлят. Отношението им ще се отрази положително върху финансовото ви положение. Част от новополучените резултати ще създадат обективни предпоставки за довършване на някои изостанали проекти. Постиженията ще ви зарадват, въодушевят и изострят и без това завидно силната ви интуиция.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари