IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 4 август

4 август 2021 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Поведението на някой от деловите партньори може сериозно да ви изненада. Деловите обноски рязко да преминат в откровен флирт и да объркат реакциите, а може би и плановете ви. Ако идеята за романтична авантюра ви се струва привлекателна, то организирайте я така, че да не навреди на бизнеса.

Телец

Съобщенията, които получавате днес ще са свързани предимно с пари и собственост. Неприятното е, че ще става дума по-скоро за разходи или прекратяване ваши задължения, отколкото за придобивки. Разбира се, има и друга гледна точка – погасявайки дълговете си няма да мислите за тях, а за далеч по-приятни теми.

Близнаци

Появата на човек от миналото ще предизвика у вас противоречиви чувства и мисли. Ще ви е трудно да прецените причините и да предвидите следствието от въпросната изненада. Единственият обективен подход за решения с дългосрочен ефект е финансовото ви положение, така че съобразете се изцяло с него.

Рак

Не се учудвайте и в никакъв случай не си разваляйте настроението, ако установите, че дейности, започнати в последните дни на миналия месец и началото на този се нуждаят от преработка и актуализация. Колкото по-бързо я направите, толкова по-впечатляващ ще е ефектът от нея. Ще се убедите, че гъвкавият подход често е по-подходящ от консервативния.

Лъв

Непредвидени обстоятелства, съобщения или необходимост от провеждане на спешна среща ще ви принуди да промените плановете си. Последствията ще се стоварят предимно върху близките ви, които може и да не се зарадват особено. Ако не искате да ви атакуват и да ви внушават чувство за вина, измислете предварително подходящ начин, с който да възнаградите търпението им, когато вече сте при тях.

Дева

Обстановката на работното място ще е необичайно напрегната. Непрекъснато ще изникват непредвидени проблеми: отлагане на срещи, преразглеждане на договори, проява на капризи от страна на партньори или клиенти и какви ли не още разногласия. Избягвайте сложните и трудоемки решения. Леснодостъпните ще са по-разбираеми, а най-вероятно ще се окажат и по-надеждни.

Везни

С каквото и да се заемете, предвиждайте повече време за изпълнение от обикновено. Особено пък, ако въпросната дейност е свързана с пътуване и с уреждане на документи, зависещи от външни инстанции. Така ще си осигурите възможност за комбинации и допълнителна проверка на работата на всеки етап.

Скорпион

Забележим напредък ще регистрирате в реализацията на най-нестандартните си идеи. Творческият ви потенциал е особено силен и ще ви подскаже различни варианти за улесняване на текущата работа и усъвършенстване на постигнатото до момента. Подхождайте взискателно към информацията, която се налага да ползвате при изпълнението на задачите си.

Стрелец

Един от дните, в които ще получите признание за постигнатото до момента и удовлетворение от положените усилия. Ваши предишни концепции, предложени и почти веднага отхвърлени, изведнъж ще се окажат нужни, важни и актуални. Не се отказвайте от реализацията им, но преди това легализирайте надлежно правата си върху тях.

Козирог

Не бързайте да сключвате дългосрочни сделки с нови партньори. Ако е възможно да получите сведения за надеждността им, то направете го. Ако пък няма от къде да издирите такава информация, оформяйте договорите си писмено, подробно и за кратки периоди. По този начин ще минимизирате евентуалните загуби.

Водолей

Обмисляйте тактиките си внимателно и подробно. Съхранявайте вещите, предметите, документите и изобщо собствеността си старателно. Загубата на каквото и да било, дори на предмет, който е само със сантиментална стойност, може да мултиплицира след себе си поредица досадни преживявания.

Риби

Възможността за непредвидено пътуване, което само по себе си предполага разнообразие, ще ви зарадва. Организирайте се бързо, но не и прибързано. Подредете и проверете внимателно документите и екипировката си, уточнете маршрута. Ако има начин, осигурете си подходящ спътник. Избягвайте контактите с непознати по пътя.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари