IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 5 август

5 август 2021 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Ще се наложи да се справите със сложна дилема. Да се откажете от нещо, за да получите друго или пък за да си осигурите напредък. Действайте активно, решително и прагматично. В името на собственото си усъвършенстване рано или късно трябва да замените старото, с което сте свикнали.

Телец

Близък приятел или член на семейството ще се опита да ви заблуди или ще ви съобщи непълна информация по въпрос, който е важен за вас. Най-вероятно ще го направи „с добри намерения“, но това по никакъв начин е променя характера на постъпката.

Близнаци

Обстоятелствата ще ви принудят да се заемете с ремонт или друг вид разместване, което отдавна отлагате. В крайна сметка, дали заради авария или пък заради покупка на изгодна цена този път ще се наложи да действате скоростно, но пък ще сте доволни от постигнатото.

Рак

Опитайте се да разработите теоретично всяка набелязана за днес задача максимално конкретно и подробно. Колкото повече детайли вземете пред вид, толкова по-лесно и качествено ще си свършите работата.

Лъв

Опитайте се да минимизирате риска при операции, свързани с финанси и при уреждане на професионални въпроси. Взимайте решенията си самостоятелно и само, ако сте сигурни в информацията, с която разполагате. При наличието дори на най-малки съмнения, изчакайте, за да не претърпите загуби.

Дева

Мнението на околните ще е коренно различно от вашето по почти всички разисквани теми. Не се опитвайте да ги разубеждавате. Ще се стигне до словесни сблъсъци, а както знаете, веднъж получена пукнатина в отношенията трудно се заличава.

Везни

Професионални затруднения не се очакват. Що се отнася до личните въпроси, основен интерес ще представлява казус, свързан с имущество. Много е вероятно да се сдобиете с практична материална придобивка.

Скорпион

Завършването на дейностите, с които към момента се занимавате ще е свързано с оформяне на документи. Не се разсейвайте, четете инструкциите и търсете образци за попълване, ако ви е трудно да се справите. Ще ви е неприятно, а и ще загубите ценно време, ако ви върнат заради дребни пропуски.

Стрелец

Не се престаравайте излишно и не си поставяйте твърде амбициозни цели. Голяма част от днешните занимания няма да оправдаят очакванията ви, но това не значи, че усилията ви са били напразни. Самият факт, че не бездействате е достатъчно добра реклама за вас.

Козирог

Повечето хора от най-близкото ви обкръжение много добре знаят, че като се ядосате сте в състояние да избухнете и да „настъпите мотиката от погрешната страна“. Наблюдавайте внимателно и не реагирайте на провокации, които биха навредили на авторитета и позициите ви.

Водолей

Отстоявайте интересите си, дори ако за това се наложи да излезете от зоната на собствения си комфорт. Ако всеки път, когато ви засегнат или ви се противопоставят просто обърнете гръб и мълчаливо напуснете територията на спора може да удовлетворите гордостта си, но е съмнително дали ще реализирате замислите си.

Риби

Проблемите ви понякога се дължат на неумението да подредите приоритетите. Постарайте се да ги разпределите още в началото на деня. Направите ли го, нищо не би затруднило по-нататъшната ви работа.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари