IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичен хороскоп - какво да очаквате?

9 август 2021 17 30

Астрологична прогноза за периода 9 – 15 август

IStockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Какво да очаквате през новата седмица?

Tialoto.bg ви предлага хороскоп за периода 9 – 15 август. Изготвен от астролога Петя Георгиева, той ще ви даде отговор на този въпрос.

Овен 

С доста новости ще е изпъстрен периодът, а вашата задача ще е да не ги приемате на доверие. Ако сте ориентирани към търсене на нова работа, най-вероятно ще попаднете на интересни предложения. Ако пък от доста време се опитвате да убедите шефа, че заслужавате по-висока заплата, то ще разполагате с подходящи условия да „напомните“ претенцията си още веднъж. Що се отнася до новите ви познати, не бързайте да им гласувате доверие, за да не стане грешка.

Телец 

Проявите на излишна скромност понякога са вредни. Преодолейте комплексите си и покажете на околните какво можете. Въздържайте се от непланирани покупки, продиктувани от моментен импулс. Още докато плащате ще осъзнаете, че въпросната вещ изобщо не ви е нужна и ще се ядосате на себе си. Безполезно е да си го причинявате. Работоспособността ви е висока и ще остане такава, ако усещайки пристъпи на умора се уедините незабавно, макар и за кратко. Пълноценната почивка и насочване на мислите далеч от всички ангажименти дори за час трайно ще стабилизира тонуса ви.

Близнаци 

Емоциите ще са бурни и противоречиви. Няма как да ги избегнете, нито пък да ги скриете, по-същественото в случая е да не им позволявате да влияят на решенията ви. В състояние сте да си осигурите съмишленици за трудните занимания. Направете го още преди да сте ги стартирали. Ще си спестите и време, и усилия. Не омаловажавайте сигналите за здравословен проблем. Реагирайте незабавно, за да не се наложи да се борите с пост-усложнения месеци наред.

Рак 

Проблематични през тази седмица ще са предимно отношенията ви от всякакъв характер. Причините ще са различни, а част от тях са неумението ви да контролирате емоциите, проявите на консерватизъм и подсъзнателните ви опити да прехвърляте собственото си настроение върху околните. А като „капак“ на всички изброени е и категоричната ви склонност да търсите грешките на всякъде другаде, но не и у себе си. Не се стеснявайте от чувствата си, изразявайте ги искрено, но тактично. В края на седмицата е вероятно да получите възнаграждение за предишни дейности.

Лъв 

Не се паникьосвайте, ако още в началото на седмицата започнете да се чувствате така, сякаш преминавате през минно поле. Да попадате от една неприятност на друга и заради тях да променяте плановете си буквално „в движение“. Опитайте се да формулирате причините. Най-вероятно ще се окажат чисто субективни. Установите ли кой стои в дъното на злината, ще се сетите и как да го отстраните. В края на седмицата се подчинете на вдъхновението си. Пробвайте разни експерименти, които до момента не се решавате да направите. Ефектът със сигурност ще ви зарадва.

Дева

На работното място обстановката ще е спокойна. Преживяванията и приятни, и не чак толкова, ще дойдат предимно от най-близки роднини и членовете на семейството. Радостните мигове ще са свързани с децата. Ще ви изненадат и ще ви накарат да се гордеете с тях. Що се отнася до представителите на по-възрастната генерация, те може да проявят претенции, преминаващи на моменти в капризи, но какво да се прави, ще се наложи да ги изтърпите. След като Меркурий, вашият управител, навлезе във вашия знак, не давайте пари на заем дори на близки приятели. Пренебрежимо малка сума ще влоши отношенията ви, при това необратимо.

Везни 

Не си поставяйте твърде амбициозни задачи нито в професионален, нито в личен план. Както знаете, сезонът е отпускарски и е много вероятно да се случи така, че където и да отидете, каквото и да потърсите, хората от които се нуждаете и които би трябвало да ви свършат работа, да отсъстват. Действайте с равномерно темпо. Подходящо е да подготвите процеса по ремонт или друг вид промяна, свързана с дома и бита ви. Близък приятел може да пропусне, забрави или просто не изпълни поето към вас обещание. Не бързайте да се разочаровате. Скоро ще установите какви са били причините и недоразумението ще се изчисти.

Скорпион 

Ще си осигурите сравнително спокойна седмица, ако подбирате внимателно хората, с които общувате. Част от тях са в „задължителната програма“ и няма как да ги избегнете, но можете да поддържате дистанция и да не споделяте с тях времето и вниманието си. Не участвайте в занимания с елементи на авантюра. Със сигурност ще претърпите материални загуби или емоционални огорчения. В случай, че замисляте някакви иновации у дома или на работното място, то ограничете инициативата си наистина само до подготовката им. За първите стъпки по реализацията им е рано. Ще ги направите не след дълго при по-подходящи обстоятелства.

Стрелец 

Задълженията ще са повече, отколкото очаквате. Допълнителните ще са непредвидени, доста сложни и няма да сте напълно готови да се справите с тях. За собствено улеснение се опитайте да запазите присъствие на духа в критичните моменти и да предприемате предимно действия, в чийто окончателен ефект сте сигурни. Не залагайте само на устни уговорки. Опитвайте се да ги оформяте в писмен вид, особено ако са с продължително действие. Не се лишавайте от сън, осигурявайте си толкова почивка, колкото ви е необходима за пълноценно възстановяване на силите, за предпочитане пасивна.

Козирог 

Непредвидени възможности за изява ще ви принудят да изразходвате повече средства от предварителния си лимит. Не се безпокойте да го направите, както и да тръгнете на импровизирано пътуване. Съвсем скоро ще успеете да компенсирате разходите и дори да заделите известни запаси. Пътуването ще е свързано с нови контакти или пък с възстановяване на отдавна прекъсната връзка. И в двата случая ще се почувствате доволни и развълнувани. Изненадите ще са приятни и ще засегнат предимно личните ви отношения. Човек, който ви е разочаровал ще направи всичко възможно, за да възстанови позициите си пред вас.

Водолей 

Този път всичко ще ви се получава „като по учебник“. У дома за кратко време ще отхвърлите купища натрупана и отлагана с дни работа. Дори минималните аварии и битови несполуки няма да ви затруднят нито пък ядосат. На работното място ще ви хрумнат оригинални решения и за най-сложните и заплетени ситуации. Неприятните преживявания вероятно ще са свързани с отношенията и по-конкретно с колегиалните. При това сблъсъците няма да са по ваша вина, а ще са провокирани от някого или от няколко души, които не желаят да приемат успехите като естествено следствие от старанието ви. Бъдете внимателни по време на шофиране.

Риби

Заниманията и преживяванията ще са разнообразни. Няма да усетите кога ще се отброят седемте дни. Контактите също ще са интензивни. По повод оформяне на важни документи ще се запознаете с влиятелна личност с чиято помощ ще вземете отговорно решение с продължителен ефект. Осъществявайки кратко пътуване ще създадете контакти с нови хора и, понеже светът е малък, те най-вероятно ще се окажат близки с ваши стари приятели. Ако обстоятелствата позволяват, използвайте повода, за да се срещнете с тях и да актуализирате връзката си. Причина за недоволство може да станат хората от най-близкото ви обкръжение. Да допускат грешки, да отлагат задачите си, да създават интриги или изобщо да работят зле, което на вас никак няма да ви допадне. Бъдете взискателни, но и снизходителни. Изразявайте мнението си без нотки на враждебност, особено ако не сте на ръководна позиция.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

... ( преди 2 години )
pri men e rabota , i o4akvania da sme pone muni4ko s goliam liubim bliznak , 4e mnogo mi lipsva
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар