IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 12 август

12 август 2021 08 50

Ето какво да очаквате днес

IStockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен 

Всичко, направено днес рано или късно или ще се повтори в същия вариант, или ще получи „продължение“. Обмисляйте постъпките си, за да определите характера на „следващия епизод“ е.

Телец 

Обстоятелствата, в които попадате ще са леко объркани. Не се опитвайте да ги разберете, просто синхронизирайте работата си с тях. Съвсем скоро ще установите, че са били изцяло във ваша полза.

Близнаци 

Не се намесвайте в работата на колегите и не се разправяйте за дреболии с близките си. Ще сте доста по-раздразнителни и по-критични от обикновено и, ако си позволите да атакувате всички с препоръките си, рискувате да пренебрегнат присъствието ви изобщо.

Рак 

Противно на всички очаквания, колкото по-сложни са заниманията ви, толкова по-добро ще е настроението. Може би предчувствайки добрите резултати или заслужените комплименти, но днес така или иначе ще сте в състояние да „преобърнете планини“.

Лъв 

Аналитичната ви мисъл ще е достатъчно силна, умението за концентрация – също. В случай, че е възможно да насрочите проблемните делови разговори, направете го. Ще съумеете да извлечете от тях максимума.

Дева

Ще се наложи да се справите с непредвидени допълнителни задължения. Променяйте типа на работата си през равни интервали от време. Така ще успеете да разпределите и изразходвате силите си без да стигате до пикови натоварвания.

Везни 

Избягвайте разговорите на спорни теми. Даже съвсем безобидна на пръв поглед забележка или изразено несъгласие със събеседника може да предизвика бурна разправия и „пукнатини“ в отношенията.

Скорпион 

Забележките, направени от хората, с които общувате, преимуществено ще са основателни. Ще си направите услуга, ако овладеете първосигналната реакция да се противопоставяте, и вместо това помислите какво трябва да се промени, за подобряване на комуникацията.

Стрелец 

Изпълнявайте заниманията си самостоятелно и без да се сравнявате с околните. Ако някой се справя по-добре или напредва по-бързо, това не намалява качеството на вашата работа. Разликите до голяма степен се обуславят и от обстоятелствата.

Козирог 

Обмисляйте внимателно действията си с продължителен ефект. Спонтанните решения ще създадат неприятности, а няма да разполагате с условия за корекции. Ако се налага да ползвате чужди резултати в собствената си работа, не ги приемайте на доверие.

Водолей 

Не се отклонявайте от правилата. Каквито и оригинални идеи да ви хрумнат, адаптирайте ги към задължителните параметри. Трансформациите, дори да ви изглеждат незначителни, всъщност ще предизвикат значителни и предимно негативни последствия.

Риби

Избягвайте двусмислените изказвания в присъствието на няколко събеседника. Не е изключено да изпаднете в неловката ситуация „гузен негонен бяха“. Онзи, към когото искате да отправите забележката си въобще да не разбере, а някой друг от присъстващите да се засегне и да ви се разсърди.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари