IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 16 август

16 август 2021 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Избягвайте рисковете от всякакъв характер. Както несигурните действия от професионалната сфера, така и екстремните спортове, експериментите по транспорта. По възможност не пребивавайте на непознати места в тъмната част на денонощието.

Телец

Съхранявайте надлежно документите и ценностите си. Не обсъждайте финансови въпроси в компания, в която има непознати. По възможност не участвайте групово в публични инициативи.

Близнаци

Част от събитията ще са нееднозначни и може да ви разтревожат. Постарайте се да овладеете емоциите. Дадете ли изблик на чувствата си, рано или късно ще съжалявате. Не, че ще се случи нещо фатално, но ще се ядосвате на самите себе си.

Рак

Ще се натъкнете на затруднения, но ще са във възможностите ви да ги преодолеете. Опитайте да се справите самостоятелно. Търсете помощ само в краен случай и само от най-близки, на които имате безпрекословно доверие.

Лъв

Намалете темпото. Излишното престараване едва ли ще даде очакваните резултати, така че се придържайте само към изпълнението на обичайните набелязани задачи. По-добре довършете започнатото, отколкото да се хвърляте в дебрите на нови занимания.

Дева

Не подминавайте с безразличие, а още по-малко с раздразнение препоръките, които ви дават. Потърсете рационалното зрънце и няма да съжалявате. Ще ви хрумне лесен начин, чрез който не само да подобрите, но и да улесните работата си.

Везни

След като Венера навлезе във вашия знак ще сте по-чувствителни, но и леко по-разсеяни. Опитайте се да не смесвате романтиката с реалността и деловите отношения с лични. Преценявайте поведението си старателно, за да не изпратите фалшиви сигнали на събеседниците, с които предстои да общувате.

Скорпион

Спонтанното ви желание да сте нужни и полезни днес може да ви направи лоша услуга. Да предизвикате с поведението си неприязън и даже враждебност у околните. Дистанцирайте се своевременно и не го приемайте твърде на дълбоко. Те рано или късно ще ви се извинят, а вие ще се убедите в силата на закона за непоисканото добро.

Стрелец

Наблюдавайте поведението на околните и не им позволявайте да ви въвличат в междуличностните си конфликти. Дори да имате идея как могат да разрешат спора си е по-добре да не им я подсказвате. Рискът да ви обвинят за неприятностите си не е за пренебрегване.

Козирог

Задължително ще ви е нужен график и то колкото е възможно по-точен. Придържайте се стриктно към него. Само така ще си осигурите време, в случай че се появят допълнителни, не търпящи отлагане задачи.

Водолей

Настроението ви ще е доста нестабилно. Намалете контактите, особено с хора, чието присъствие принципно не ви радва. Провеждайте само задължителните разговори като се стараете да прекалявате с детайлите.

Риби

Спорните теми, колкото и невинни да изглеждат, може да предизвикат траен конфликт на интереси. Отстоявайте вижданията си по типичния за вас дипломатичен начин. Заемете неутрална позиция докато фактите се изяснят недвусмислено.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари