IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичен хороскоп - какво да очаквате?

16 август 2021 17 30

Астрологична прогноза за периода 16-22 август

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Какво да очаквате през новата седмица?

Tialoto.bg ви предлага хороскоп за периода 16 – 22 август. Изготвен от астролога Петя Георгиева, той ще ви даде отговор на този въпрос.

Овен

В началото на седмицата се заемете с уреждане на практически въпроси, засягащи дома и семейството. Не се отклонявайте прекалено дълго и прекалено често от служебните си задължения, ще си създадете проблеми с колегите и шефа. Наблюдавайте заобикалящата ви обстановка, не е изключено да попаднете в неприятна, дори екстремна ситуация. За уреждане на въпроси, изискващи творчески подход са подходящи дните от втората половина на периода.

Телец

Социалните контакти ще са интензивни. Ще си спечелите нови почитатели, при това доста интересни в личностно отношение. Проявете общителност, но и предпазливост. Поддържайте дистанция до момента, в който не се уверите, че събеседниците няма да ви подведат. След сряда ще успеете да уредите някои изостанали финансови и семейни въпроси. Може да са свързани с допълнителни разходи, но скоро ще възстановите баланса. Опитайте да се отървете от всичко, което пречи на напредъка ви.

Близнаци

Ще разполагате с поредица варианти за разгръщане на творческия си потенциал и възможности. Ще получите не само обичайните комплименти, но и висока оценка за свършената работа. Ще попаднете и на нови партньори, търсещи сътрудничество, разширяване на влиянието и коопериране на интересите. Лесно ще намерите общ език с тях и ще съчетаете идеите си с тенденция към повишаване на приходите. Въздържайте се от прекалени разходи и щедри жестове на разточителност, обаче, които със сигурност няма да получат одобрение.

Рак

С предимно приятни преживявания ще са наситени следващите дни. Ще усетите подкрепата на близките си, отношението на околните ще ви изпълни с вдъхновение и сили, изобщо, причините за недоволство ще са пренебрежимо малко. Съхраняването на доброто настроение е изцяло във вашите ръце. Предстоят промени на работното място. Може да се наложи временно да се заемете с нови функции, да отидете на друго работно място или пък да наставлявате нови колеги. Ефектът ще е комплексен. Не само ще усвоите нови умения, но и ще стабилизирате позициите си.

Лъв

Ще сте не само енергични, но и сексапилни, и романтични, и стремителни. Не ограничавайте инициативата и не секвайте устрема си. Предлагайте за обсъждане всички идеи, които ви хрумнат. Колкото и ексцентрични да изглеждат, при всички случаи у тях ще има рационално зрънце, което рано или късно ще може да се развие. Ориентирайте се към екипна работа, тя ще е по-интересна, а и по-перспективна. Не прекалявайте с разходите. Въздържайте се от прояви на разточителност, продиктувани от желанието ви да направите впечатление. Особено пък, ако по този начин се опитвате да впечатлите обекта на чувствените ви желания.

Дева

Една от основните насоки на мисълта ви ще е как да повишите доходите си. Да се грижите за материалното си благосъстояние, разбира се, не е лошо, стига да не прекалите с прагматизма и да не създадете у близките си впечатлението, че парите са единствената тема, която ви интересува. Приходите ви, всъщност, ще зависят от начина, по който ще организирате работата си и от отношението ви към околните. Изказвайте мнението си убедително, но без да го натрапвате. Не рискувайте и не се опитвайте да налагате каквито и да било правила от позиция на силата. Ако нищо не ви принуждава да пътувате, по-добре е да не го правите.

Везни

След като Венера, управителката ви, навлезе във вашия знак, ще сте значително по-сензитивни. Негативният ефект е, че сензорите ви ще долавят по-бързо и по-дълбоко положителните сигнали, но и отрицателните също. Избягвайте контактите с хора, чието поведение е натоварващо и изпълващо с мрачни мисли. Ще сте осезателно очарователни, което е убедителна предпоставка за постигане на отложените към момента цели. Ще ви е далеч по-лесно, ако се преборите със собствените си илюзии.

Скорпион

Периодът ще е нееднозначен. Разпределяйте силите си равномерно. Придържайте се към доказаната истина, че врабчето в ръката е по-истинско от орела в небето. Действайте самостоятелно и не разчитайте на никого. Съчетайте практицизма с предпазливост и ще избегнете куп неприятности. Със сигурност ще напреднете с всичките си замисли и основно с финансовите или такива, отнасящи се до материалното ви състояние. Що се отнася до парите, не стигайте до крайности. Редуването на прахосничество с пестеливост не е най-добрият начин за управление на приходите.

Стрелец

Две от силните ви качества са умението да се концентрирате и да усвоявате бързо нова информация. Опитайте се през тази седмица да ги използвате максимално. Не се отклонявайте от избраната посока, но и не се опитвайте да постигнете замислите си на всяка цена. Ако се натъкнете на препятствия, изискващи прекалено много жертви за преодоляването им, то приемете го като сигнал, че е по-добре да реагирате гъвкаво и към дадения момент да промените плановете си. Прецените ли силите и възможностите си реално, подкрепата от която имате нужда, сама ще ви намери.

Козирог

Каквото и да се случва, вие ще останете „здраво стъпили на земята“. Ще се разкрият различни възможности пред вас: за обучение, за подобряване на уменията, дори за кратко пътешествие. Дали ще ги усвоите или не, зависи от личните ви предпочитания и готовност да проявите решителност. Ще има, разбира се, и стопиращи фактори, но ще се справите с тях благодарение на силната си логика и последователност. Комуникативните ви умения ще са леко занижени и твърде често ще ви е трудно да намирате общ език със събеседниците си, дори с такива, с които се разбирате „с половин дума“. Позволете си период на уединение, в който да подредите мислите и чувствата си без външна намеса и да ги синхронизирате.

Водолей

Ангажиментите ви ще са повече от обикновено, но колкото и парадоксално да звучи, ще се справите по-добре, отколкото очаквате. Умението ви да правите компромиси, да отстъпвате, да реагирате гъвкаво ще се окаже разковничето към успеха. Всичко, от което се откажете сега, в името на партньорите си или близките, ще ви се възстанови многократно. Първоначално може да изглежда, че сте губещата страна, но всъщност абсолютно от нищо няма да се лишите. Не само ще наваксате пропуснатото, но ще получите и добавки. Овладейте желанието да наложите гледната си точка, особено ако не сте абсолютно убедени в непоклатимостта й.

Риби

Две са качествата, с които ще възхитите околните през тази седмица: отговорност и професионализъм. Интуицията ви ще е с пъти по-силна от обикновено и подсъзнателно ще усещате какво точно се изисква от вас. Много лесно ще успявате да си създадете схема на работа, да отговорите на очакванията на хората, с които общувате, както и да формулирате абсолютно правилни и неоспорими решения. В същото време ще сте достатъчно привлекателни и въздействащи, за да приковете вниманието на деловите си партньори и без особени усилия да получите съгласието им по спорни въпроси. Не инвестирайте време и сили в занимания, обещаващи бърза печалба. Дори да изглеждат законодателно обвързани в крайна сметка ще се окажат безперспективни или приходите от тях ще са разочароващо ниски.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

... ( преди 2 години )