IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 17 август

17 август 2021 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Звучи странно, но ще се справите с работата си именно, ако не си давате много зор. Прекалената активност и инициатива няма да повишат ефективността ви, но със сигурност ще причинят умора, главоболие и световъртеж.

Телец

Предстоят неприятности на работното място. Приемете ги като изпитание за волята и търпението си. Ще се измъкнете от неприятната ситуация, ако се концентрирате максимално и не си създавате прекалено оптимистични очаквания за положените от вас усилия.

Близнаци

Не позволявайте да ви манипулират и да ви натоварват с чужди задължения. Почти сигурно е, че няма да разполагате с директна възможност за отказ, но поне се опитайте да си уговорите допълнително заплащане за извънредната работа, която ви възлагат.

Рак

Обикновено вие се опитвате да адаптирате околните към собственото си настроение, но този път ще се случи обратното. За щастие, те ще са ентусиазирани от нещо приятно и ще успеят да ви приобщят да изживеете заедно радостното събитие.

Лъв

Започнете деня с неотложните задачи и постепенно преминавайте към по-свободен и разгърнат режим на работа. След обед е вероятно да получите покана за разговор с нови партньори. Не им отказвайте, сътрудничеството ви ще се окаже стабилно и полезно.

Дева

Почти непрекъснато някой от околните ще претендира, че има нужда от съдействието ви. Преценявайте внимателно кой действително не може да се справи самостоятелно и кой просто кръшка, опитвайки се да ви губи времето. Не се отклонявайте от преките си задължения.

Везни

Енергетиката и тонусът ви са в синхрон и еднакво силни. Случайна среща със стар познат ще ви зарадва и ще подобри настроението ви за дълго. След обед, сърфирайки в нет-а, е възможно да попаднете на отдавна търсена стока на изгодна цена.

Скорпион

Импулсивното желание да разширите влиянието и сферата си на действие може да ви подтикне към погрешни ходове. Ако действате обмислено и преценявате възможностите си реално, със сигурност ще напреднете, но не толкова бързо, колкото си представяте.

Стрелец

Следвайте въображението си, няма да ви подведе. Заниманията ви ще са в рамките на обичайното и нищо няма да ви принуждава да бързате. Отделете част от времето за творчески хрумвания и друга част за структуриране на перспективните си планове.

Козирог

Работата ви ще е доста разнообразна и през кратки периоди от време ще се налага да прехвърляте вниманието си от една дейност към друга. От гледна точка на физическото ви състояние може да е леко изтощително, но за сметка на това ще съумеете да докажете уменията си, да стабилизирате позициите и не на последно място да получите допълнителен приход.

Водолей

Напредъкът ще се дължи на два фактора: на личния ви чар и на свежите идеи. И докато с идеите ще си осигурите трайна подкрепа, то с магнетизма не прекалявайте, защото може да си осигурите нежелани, но за сметка на това много упорити обожатели.

Риби

Обърнете внимание на близките си. Наблюдавайте поведението им. Със сигурност ще установите, че се държат по-различно. Разберете какво ги тревожи и се опитайте да успокоите обстановката до колкото е възможно.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари