fallback

Хороскопът ви за 18 август

18 August 2021 08:50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Прегледайте проектите, които са в процес на обмисляне, независимо дали са професионални или са свързани с дома, бита и семейството. Помислете кой от тях можете да стартирате макар и частично. Може да не го завършите бързо, но ще върви, както се казва „по мед и масло“.

Телец

Не би било изненадващо, ако още от сутринта останете с впечатлението, че всички са се наговорили дружно да ви „пилят нервичките“. Заредете се с най-чаровната си усмивка и запазете присъствие на духа. Виждайки, че не получават търсения ефект, „дразнителите“ ще ви оставят на мира.

Близнаци

Дискусионните теми, в които предстои да участвате днес ще са твърде сериозни. Не разчитайте на импровизации. Ако сте си поставили някакви конкретни цели, а не само да слушате и да усвоявате информация, подгответе се старателно.

Рак

Един древен мъдрец е казал: по делата им ще ги познаете. Не слушайте какво ви говорят околните днес, а ги наблюдавайте какво вършат. Въздържайте се от доверителни разговори с личности, в чиято коректност не сте напълно убедени.

Лъв

Сигурно сте чували твърденията, че всяко начало е трудно и че всичко е добре, когато свършва добре. Поредица противоречиви и несвързани помежду си събития ще ви накарат да повярвате, че наистина е така.

Дева

Програмата ви ще се промени и част от ангажиментите ще отпаднат по обективни причини. Изведнъж ще се окаже, че разполагате с много повече свободно време, отколкото сте свикнали да имате. Посветете го на близките си. Ще ги накарате да се чувстват щастливи.

Везни

Ненадейно ще почувствате ефекта от ваши думи или действия, казани (извършени) преди доста време, за които може дори да не си спомните. Хубавото е, че въпросният „ефект“ ще ви зарадва. Някой ще е благодарен и много доволен от някогашната ви намеса и ще ви го заяви по оригинален начин.

Скорпион

Проявете благосклонност към събеседниците си, които непрекъснато ще ви дават „полезни“ наставления, независимо дали имате нужда от тях или не. Реагирайте с усмивка. Те го правят „за добро“ и най-вече, за да спечелят вниманието и доверието ви.

Стрелец

За изглаждане на конфликтите от личен характер не ви е нужен психолог нито търпелив приятел, „на чието рамо да поплачете“. Трябва ви само малко време на усамотение, сред природата, със собствените си мисли, малко самокритичност и малко толерантност към чуждото мнение. Вълшебен микс, който „изпарява“ всички проблеми.

Козирог

Ако усетите пристъпи на леко главоболие, замаяност и сънливост не бързайте да гълтате хапчета нито пък тонизиращи напитки. Осигурете си приток на свеж въздух, та дори да би бил той и топъл. Симптомите най-вероятно са признак на преумора и дълъг престой при неподходящи битови условия.

Водолей

Услужливост и доверчивост не са едно и също. Помислете критично, когато ви молят за услуга, дали да се отзовете или не. Не жертвайте личните си интереси заради някой, за когото имате съмнения, че преследва меркантилни цели.

Риби

Великите учени твърдят, че простите решения обикновено се оказват най-ефективни. Абсолютно случайна информация, която не сте търсили умишлено и целенасочено, ще ви подскаже лесен изход от проблем, затрудняващ мислите ви от доста време. Ще си отдъхнете с облекчение.

Автор на статията:
Дарена Найденова
Сподели
рак Риби Везни Козирог Дева хороскоп дневен хороскоп близнаци Лъв Скорпион Овен Водолей Телец стрелец
0 коментара
fallback