IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 20 август

20 август 2021 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Желанието ви да действате с размах заслужава адмирации, но дали наистина ще ги получите? Преценете целите и възможностите си реалистично, особено ако за реализацията им ще се наложи да търсите съучастници. Не го ли направите, ще си навлечете недоволството на околните.

Телец

Дори да се натоварите с повече работа, отколкото сте в състояние да свършите, няма да получите допълнително заплащане за положените усилия. При тези обстоятелства е желателно да не прекалявате с разходите.

Близнаци

Началото на деня ще е обнадеждаващо. С каквото и да се заемете, ще се случи по най-добрия начин. Въпреки това не се престаравайте, запазете доза здравословна предпазливост, защото както гласи една народна мъдрост: „много хубаво, не е на хубаво“.

Рак

Отнасяйте се към работата си отговорно, а към непознатите занимания – с умерена сдържаност. Проекти, които ви изглеждат перспективни и печеливши съвсем скоро може да се окажат потенциален източник на загуби.

Лъв

Успехите ви ще са видими, но за вас е по-добре да не акцентирате върху темата. За вас постиженията ще са основателен повод за гордост, но за някой от околните те са дълбока причина за завист, недоволство и лошо настроение.

Дева

Не е изключено да преживеете разочарование от неспазено към вас обещание. Може да е свързано с повишаване на заплатата, подобряване условията на работа или получаване на нова длъжност. Въздържайте се от разговори, целящи изясняване на ситуацията.

Везни

Юридически въпрос, за който сте сигурни, че е на път да намери решения, изведнъж ще се окаже в „задънена улица“. Причината най-вероятно ще е субективна, свързана с наличието или отсъствието на конкретна личност. Запазете присъствие на духа и не форсирайте събитията. Обстоятелствата съвсем скоро ще се променят.

Скорпион

Отношенията с колегите или човек, стоящ по-високо от вас в служебната йерархия, ще са напрегнати. Въздържайте се от импулсивни реакции, ако ви посочат допусната преди време грешка или ви обвинят в неправилни решения. Осигурете си отсрочка във времето, за да прегледате детайлите и да предложите неоспорими аргументи в своя защита.

Стрелец

Проявете умереност, с каквото и да се заемете. Не е изключено някой да наблюдава работата и поведението ви с цел да ви злепостави. Въздържайте се от фамилиарни отношения с партньори, в чиято лоялност не сте абсолютно сигурни.

Козирог

Реализирайте административните услуги, от които имате нужда, до колкото е възможно он-лайн. Колкото по-малко са директните ви контакти днес, толкова повече работа ще свършите и толкова по-дълго ще запазите доброто си настроение. Неприсъствените форми за обучение, когато се налага, също са за предпочитане.

Водолей

Въображението ви работи буквално на „бързи обороти“, ще повиши изобретателността и ще ви подскаже оригинални решения дори на съвсем обичайни ситуации. Следвайте устрема си, но не се притеснявайте да потърсите и допълнително мнение, когато не сте достатъчно сигурни в себе си.

Риби

Ще разполагате с достатъчно време както, за да свършите текущите си задачи, така и за да направите някои експерименти, които замисляте, но не сте успели да реализирате на практика. Изпробвайте метод на работа, който ви е заинтригувал, но ви е стигала смелост да проверите ефективността му.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари