IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 26 август

26 август 2021 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Ще сте особено продуктивни, ако се насочите към интелектуални занимания. Ще свършите много работа за кратко време и ще се почувствате доволни от направеното.

Телец

Ориентирайте енергията си към конструктивни дейности. Поставяйте си изпълними задачи и ги реализирайте последователно. Ако ви липсва яснота по някакъв проект, отложете го до момента, в който си изработите концепция за очаквания краен резултат.

Близнаци

Обстоятелствата ще ви подскажат, че е подходящо да промените подхода към част от текущите задачи. Желанието ви да се справите самостоятелно заслужава адмирации, но се съобразявайте и с необходимостта да се придържате към предварително уговорените срокове.

Рак

Опитайте се да преборите консерватизма и да се откажете от някои навици, които ви дърпат назад. А може би и от някои връзки. Обърнете поглед към бъдещето, вместо да се държите за миналото като „удавник за сламка“.

Лъв

Поставете колективните интереси пред личните и ги отстоявайте старателно. Впечатлението от днешните ви действия ще се превърне във „визитна картичка“ на професионализма ви за дълго време.

Дева

Отношенията между колегите ви ще са доста напрегнати. Вслушвайте се в разговорите им. Ще схванете мотивите им за работа (или липсата на такива). Ако задълженията ви изискват да ползвате техните резултати, мобилизирайте дипломатичните си умения и се опитайте да успокоите обстановката.

Везни

Събитията ще са динамични и на моменти ще ви е трудно да се ориентирате в обстановката. Особено вредни ще са прибързаните решения, така че намалете темпото и не предприемайте действия с непредвидим резултат.

Скорпион

Обмисляйте самокритично думите и действията си, когато са насочени конкретно към някого. Последното нещо, което ви е нужно в този момент е да развалите отношенията си дори с хора, с които не сте особено близки.

Стрелец

Част от днешните преживявания може да не оставят у вас особено приятни спомени. Приемете ги като необходим урок, от който би следвало да си направите съответните заключения. Очевидното от тях може да е, че всичко си има цена.

Козирог

Не вярвайте на обещания и не разчитайте на никого. Към всички рискови и свързани с неизвестност дейности подхождайте на принципа: „пет пъти мери, един път - режи“.

Водолей

Преди да се заемете с нещо ново и непознато, прегледайте още веднъж направеното до момента и сравнете реалните резултати с очакваните. Ако установите някакви разминавания, потърсете причините. Може би пропускате факти, които биха затруднили следващите ви дейности.

Риби

Създайте си подробен график на работа и го следвайте стриктно. Не се отклонявайте от своите задължения, за да се включите в изпълнението на нечии чужди. В крайна сметка, печеливша ще е позицията на онзи, който пръв завърши ангажиментите си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари